Kosmonauterne

Kosmonauterne

Billetter fra DKK 160,00

Sted

Dato

19 jul 2023 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

'KOSMONAUTERNE' er et af de mest successrige Impro Comedy hold i DK, samt dobbelte vindere af Danmarks mesterskabet i teatersport - og nu kan du igen opleve dem på Odenses måske bedste comedy-scene; Teater95B!

Hvis du tænker "Impro Comedy; hvad søren er det for en størrelse?" Så kender du det måske i virkeligheden allerede fra programmer som ”Hatten rundt” og ”Rundt på gulvet”, hvor spillernes fornemmeste opgave er at få publikum til at grine.

En fisketur med svigermor, personalestuen, jobsamtale alt kan ske når Kosmonauterne forvandler publikums tilråb til lårklaskende comedy. Med mere end 15 års erfaring er Kosmonauterne din garanti for en aften med masser af grin. Få tisset af og nyd showet, som altid er en ny oplevelse!

Showstart kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.30

Pris: 160 kr. (+ gebyr)

Arrangør

I hjertet af Odense finder du Teater95B; En lille, skjult perle, der præsenterer alt fra comedy, teater og karaoke til dragshows, intime koncerter og meget, meget mere!

Oven i hatten kan vi prale af at have en af byen allerbedste cocktailbarer til nogle af byens mest favorable priser. Baren er åben for alle efter hvert eneste show, så ligemeget hvornår på ugen, du kigger forbi, er der altid garanti for en skøn aften!

Lokation

Teater 95b, Vestergade 95B, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .