Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Kranseworkshop med Dorthe Kvist

Afholdt event

Kranseworkshop med Dorthe Kvist

Fra DKK 550,00

Sted

Dato

24 nov 2021 kl. 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Haveselskabet og Dorthe Kvist inviterer til julerier i det hyggelige Paradehus på Frederiksberg.

Dorthe Kvist vil give sit bud på årets julekrans og en grundig introduktion til kransebinding. Kransebinding er nemmere end du tror og alle kan være med, uanset om du er erfaren kransebinder eller aldrig har prøvet det før.

Vi sørger for lækre materialer, julestemning og et glas gløgg samt nogle julelækkerier – og så er det op til deltagerne at slippe kreativiteten løs og producere årets flotteste julekrans!

Prisen inkluderer materialer, instruktion samt et glas gløgg og nogle julelækkerier.

Vi glæder os til at jule sammen med dig!

Arrangør

Københavns afdeling er en afdeling i Haveselskabet.

Københavns afdeling dækker det Storkøbenhavnske område fra Rudersdal kommune i nord til Ishøj i syd. Dog dækker afdelingen ikke Frederiksberg som er en selvstændig afdeling. Københavns afdelingen har omkring 3.800 medlemmer.

Afdelingen arrangerer mange arrangementer i årets løb, og blandt vores største arrangementer er de årlige plantemarkeder. Forårsplantemarkedet er i april og efterårsplantemarkedet afholdes i september måned.

Lokation

Paradehuset Paradehuset, Pile Allé 4, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .