Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

KRAVLINGPRISEN 2024

Afholdt event

KRAVLINGPRISEN 2024

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

04 maj 2024 kl. 19:00 - 05 maj 2024 kl. 02:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Klar til en fantastisk aften, hvor vi hylder landets sejeste mediestuderende og danser natten væk? Så skynd dig at sikre dine billetter til KRAVLINGPRISEN 2024!

📅 Dato: 4. maj 2024

🕖 Tid: Kl. 20:00-22:00 inkl. pause (Dørene åbner kl. 19:00)

📍 Sted: Nørrebro Teater

Kravlingprisen hædrer studerende inden for journalistik, design, foto og kommunikation, samt den bedste praktikantvejleder. Vinderne kåres efter bedømmelse fra nogle af branchens dygtigste folk.

Vores to fantastiske værter styrer slagets gang, når vi inviterer på en aften i diskoens tegn, hvor de guider os gennem prisuddelinger, musikalske indslag og meget mere.

Efter showet kan du og dine venner svinge hofterne og slukke tørsten, når der er efterfest i Nørrebro Teaters foyer frem til kl. 02:00.

Vi kan ikke vente med at se dig til diskolys og dansesko. 

Så tøv ikke - få fat i dine billetter i dag og vær med til dette års Kravling-prisuddeling!

Arrangør

Lokation

Nørrebro Teater, Ravnsborggade 3, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .