Kreacamp for børn

Svanholmsvej 3A, 1905 Frederiksberg
26 jul 2021 kl. 10:00
30 jul 2021 kl. 13:00
Super arrangør
Billetter DKK 800,00
Billetter DKK 800,00

Vi gentager de populære krea-dage. Over fem dage vil vi fordybe os i en kreativ opgave hver dag, som børnene selvfølgelig får med hjem sidst på dagen.

I år skal børnene lave deres eget seje dinosaur univers, fra æg til voksen dinosaur skal børnene bruge deres fantasi til hvordan deres dinosaur og dens hjem skal se ud 🦖🦕

Kreacampen finder sted i uge 30, den 26-30 juli, kl. 10-13 på Børnemuseet.

Aldersgruppe: 6-12 år
Pladser: 10 stk.
Pris: 800 kr. inkl. alle materialer

Alle gældende restriktioner vil selvfølgelig blive overholdt. Skulle uheldet være ude, og kreacampen blive aflyst grundet corona, får I selvfølgelig refunderet jeres billet. I kan derfor føle jer helt tryg i købet af billetter.

Deltagere

Træd ind i en verden skabt på børnenes præmisser. I et hus, der er indrettet, så fantasien får frit løb, og hvor leg, læring og kreativ udfoldelse går hånd i hånd med hyggelige stunder, fordybelse, og nærvær. På Børnemuseet tager vi børnenes verden alvorligt og skaber gode familieoplevelser, der fremmer børns selvstændighed og kreativitet. Børnemuseet er for børn og barnlige sjæle i alle aldre, men det er især de 3-12-årige, som nyder at komme hos os – uanset om det er for at opleve hverdagsaktiviteterne i vores kreative hus, deltage i workshops og kurser eller holde børnefødselsdag. Børnemuseet er samlingsstedet for børnefamilier, der søger hyggelige stunder og kreative oplevelser sammen i ikke-digitale omgivelser.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke