KreaCamp i uge 32

06 aug 2018 kl. 09:00 - 10 aug 2018 kl. 16:00

Børnekulturhus Ama'r, Øresundsvej 8B, 2300 København

Kom og brug den sidste uge af skolernes sommerferie på at være kreativ i det skønne skæve børnekulturhus på Ama'r.

På KreaCamp arbejder vi i tre hold: Billedkunst, film/foto og musik.
Holdene arbejder med billed- og lydmateriale på forskellige måder vejledt af professionelle fotografer, billedkunstnere og musikere. Der er plads til max 20 børn på hvert hold.

Der bliver også tid til en masse fælles oplevelser, til sjov og hygge, morgensang og til at KreaCamp’erne kommer rundt og prøver kræfter med de andre kunstarter; så musik og billedkunst får arbejdet med foto og lys, billedkunst får sunget og jammet osv.

I musik arbejder vi fælles, men der er mulighed for at bruge mest tid på enten at synge eller spille. Vi skal lave vores egne sange og kompositioner, og der er plads til alle - også nybegyndere. Inden campen har vi brug for at vide om du vil synge eller spille, og hvilket instrument du i så tilfælde spiller på. Vi sender en mail som vi gerne vil bede jer svare på.
Underviserne på musik er Cecilie Strange og Jeanette Frederiksen

foto og film arbejder både med lysfotografi og stopmotion-film. Det handler om at fortælle i billeder og film på forskellige måder og om at lære nogle af de tips og tricks, der skaber et fedt billede og god historie. Vi benytter os af gratis apps og ser meget gerne at børnene medbringer egen telefon eller Ipad, så de kan beholde film og billeder på deres device.
Underviserne på musik er Henriette Lykke og Claus Reenberg

Alle pladser er desværre optagede på billedkunst med underviser Maria Lau Krogh.

Praktisk:

Campen henvender sig til børn i alderen 8-13 år. Til nogle workshops inddeles børnene i grupper efter alder.

Det koster 600 kr. og man tilmelder sig for hele ugen.

Campen foregår i Børnekulturhus Ama'r mandag til torsdag kl.9.30 - 14.30 og fredag kl. 9.30 - 16. Det er muligt at aflever børn allerede fra kl 9.00 og at hente igen indtil kl 15.00. Fredag afsluttes ugen med et forældrearrangement kl. 15-16

Foto er fra Henriette Lykkes projekt 'Lysfotografi' for skoleklasser i Børnekulturhus Ama'r

Foto & Film

Salg lukket

Billedværksted

Salg lukket

Musik

Salg lukket