KreaCamp uge 27 BØRNEKULTURHUS AMA'R

eventet sluttede

KreaCamp uge 27 BØRNEKULTURHUS AMA'R

Billetter fra DKK 700,00

Sted

Dato

04 jul 2022 kl. 09:00 - 08 jul 2022 kl. 16:00

Beskrivelse

KreaCamp 4. juli - 8 juli 2022 (UGE: 27)

Kom og brug skolernes sommerferie på at være kreativ i det skønne skæve børnekulturhus på Amager.

På KreaCamp 2022 arbejder vi i år i 3 hold: tøj og accessoires design, DJ laboratorie, og Hiphop dans.

På hvert hold arbejder vi med kunstens kreative potentialer vejledt af professionelle tøjdesigner, musikere, og danser. KreaCamp henvender sig til børn som starter i 4.klasse eller ældre. Det koster 700 kr. Man tilmelder sig til enten tøj og accessoires design, DJ laboratorie, eller Hiphop dans og er på samme hold hele ugen. KreaCamp foregår i Børnekulturhus Amar med undervisning mandag til fredag i tidsrummet mellem kl.9.30 - 15.00.

Læs mere om KreaCamp og køb billet her:

DJ’ing laboratorie med DJ Lovecatt: (KUN FOR PIGER)

Elsker du musik og er klar til at prøve at DJ’e? I løbet af fem dage skal vi lære hvad en DJ laver, hvad det går ud, alt sammen imens vi lytter til god musik. DJ LoveCatt er jeres underviser, og har selv DJ’et i flere år til fester og på klubber. Hun glæder sig til at tage imod jer, og starte på en DJ rejse sammen.

tøj og accessoires design med Lærke:

Kom med din gamle sommerkjole eller din mormors blomstrede gardiner og lær hvordan du designer, klipper og syr det gamle tekstil om til nye designs. Accessoires og modedesigner Lærke Barfod, arbejder med mange forskellige, materialer og teknikker i tekstil. Der vil derfor være rig mulighed for at lærer de forskellige kreative stadier i en design processen, som kan indebære alt fra tegning, collage, moodbords, strik, broderi og syning. Kom og hver med!

Hiphop med Astrid:

Du er i højere grad med skabere af koreografier og laver i samarbejde med din holdkammerater egne små danse-fortællinger. Undervisningen i Hiphop er en kombination af fantasi, kreativitet og læring. Hiphop er at kunne lade kroppen udtrykke sig i rummet, så vi udforsker og finder på forskellige sjove måder at bevæge os på sammen og hver især. Det foregår med en blanding af teknikøvelser, nye bevægelser, koreografier og undersøgelser af dans som improvisation og fortolkning. Undervisningen har en fast struktur, som sikrer ro på holdet og lærer børnene at indgå i et positivt dansefællesskab med hinanden og underviseren.

Lokation

Børnekulturhus Ama’r Børnekulturhus Ama’r, Øresundsvej 8 B, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .