spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Kreative børneworkshop - Union - Kl. 14:00 - Husk Mig! De Dødes Dag Festival

Afholdt event

Kreative børneworkshop - Union - Kl. 14:00 - Husk Mig! De Dødes Dag Festival

Fra DKK 60,00

Beskrivelse

CkulturA inviterer dig til at deltage i familieworkshoppen "et lys for vores elskede".
I denne workshop lad os lave en smuk ramme til et billede af dit elskede afdøde til at sætte det på alteret, så du kan tænde et lys til deres minde. Du kan også dekorere vores traditionelle lerkranier og sætte dit navn på dem, og lave papirblomster til at dekorere alteret i dit hjem.

Medbring et billede af din elskede, der måler 3x3 cm

Ud over vores traditionelle pose med kreative aktiviteter fra familieværkstedet vil vi have i vores familieworkshop:
- Makeupartister til at male børnenes ansigt som catrines og catrinas
- Salg af børnebøger på spansk.
- Dødebrød (pan de muerto) og varm kakao.
Alt dette vil have en ekstra kost i forhold til prisen for workshoppen.
Indtjeningen vil være at dække materialer og aktiviteter i CkulturA og Pollitos.

Workshop ledet af Claudia Cohen

Workshop er en del af Husk Mig! De Dødes Dag Festival.
Hele programmet kan ses her: www.ckultura.org

----
Husk Mig! De Dødes Dag Festival 2023 er arrangeret af CkulturA i samarbejde med Cinemateket, Union, Kildæveld Kulturcentret, Syncphonia (Essen, Tyskland), Sankt Johannes Kirke, International School of Hellerup ISH, Pollitos-Spanish Academy og den Mexicanske Ambassade.

Med støtte fra Nordea Fonden og Nørrebro Lokaludvalg.

Arrangør

Vi er en multikulturel gruppe som kombinerer vores professionelle baggrunde inden for visuel kunst, film, litteratur og musik til at skabe, producere og koordinere kulturelle arrangementer med fokus på integration. Vores mål er at konsolidere en bro mellem de forskellige kulturer der findes i Danmark i dag med den danske kultur. Denne bro vil forbinde og berige alle deltagere i vores arrangementer gennem udveksling af værdier og et spektrum af synspunkter fra de enkelte kulturer.

Lokation

Union, Nørre Allé 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .