Kreativt Tekstforfatter-retreat

Event aflyst

Kreativt Tekstforfatter-retreat

Billetter fra DKK 12.487,50

Sted

Dato

26 apr 2020 kl. 09:30 - 27 apr 2020 kl. 14:30

Beskrivelse

Vi gentager succesen: Baseret på Lahmes efterhånden klassiske kursus Kreativt Tekstforfatteri, afholder vi et 2- dages Kreativt Tekstforfatter-retreat!

Hvad?

Et to-dages intensivt retreat med få pladser, hvor du lærer, hvordan du skruer den perfekte tekst sammen.

Vi kommer til at fordybe os i trends, teorier og i praksis, og du kommer til at forlade kurset med ny viden, nye måder at angribe en tekst på og fuld af inspiration.

Mere konkret, tak!

Fokus bliver kortere tekster, for eksempel salgsdrivende tekster, webtekster, foldere, salgsbreve, nyhedsbreve og klummer. Vi kommer til at arbejde med non-fiction, faglitteratur og tekster, der skal videregive konkrete informationer.

Hvad lærer jeg?

Du vil lære, hvordan du fjerner forbehold hos modtageren, hvordan du skruer den perfekte rubrik sammen, men også hvordan du redigerer dit eget indhold, så du hele tiden skriver bedre, mere flydende og skriver med meget mere, og meget tydeligere, identitet. Vi kommer til at arbejde med konkrete værktøjer til, hvordan du skaber Tone Of Voice i dine tekster, og hvordan du skruer en tekst sammen, så den både lyder, føles og rammer rigtigt.

Hvad med Social Media?

Kurset vil desuden komme omkring, hvordan du skriver bedre og mere involverende med højere interaktion til følge, når du skriver til social media. Vi kommer desuden omkring planlægningen af tekstnære kampagner på social media.

Er du sikker på, jeg kan bruge retreatet?

Kurset er for dig, der:

Skal skrive professionelt til hverdag

og for

Dig, der sidder i en marketingsafdeling og er den, som tekstarbejdet altid ender hos

Dig, der arbejder med andres budskaber og formidling af dem

Dig, der er selvstændig og skal kunne sælge dine egne ydelser

Dig, der ville ønske, at du oftere ramte plet først gang med dine tekster

Dig, der er i gang med at gøre en karriere ud af at skrive

Dig, der gerne vil kunne sætte tempoet lidt op i dit arbejde, uden at gå på kompromis med resultatet

Dig, der føler, at du mangler konkrete redskaber, konkret viden og ikke mindst konkret inspiration til at kunne skrive endnu bedre

Er det 36 timers gruppearbejdsmaraton?

Vi arbejder med klassisk undervisningsform i plenum, en smule gruppearbejde, og med individuel sparring på den enkelte deltagers konkrete udfordringer under hele forløbet.

Hvad nu, hvis jeg allerede har været på Kreativt Tekstforfatterkursus?

Retreatet vil komme omkring enkelte elementer, du allerede har arbejdet med på tekstforfatterkurset. Ikke noget, der vil kede dig til døde, kun elementer, der er gode at få genopfrisket.

Hvem underviser mig?

Kurset ledes af Julia Lahme, forfatter, livsstilsekspert, tekstforfatter og direktør i Kommunikationsbureauet Lahme

Derudover vil du komme til at møde inspirerende oplægsholdere fra branchen.

Hvor?

Retreatet afholdes på Helenekilde Badehotel i Tisvilde. Der er reserveret enkeltværelser til alle, og du kan glæde dig til fuld forplejning på et højt niveau, når Helenekilde Badehotels fantastiske køkken serverer hjemmelavede lækkerier. Husk også en varm trøje, så du kan komme ud og blive blæst igennem ved stranden.

Pris: 9.990 kr. ekskl. moms pr. deltager

I prisen er indeholdt: 2 dages givende undervisning, fuld forplejning, ophold på vidunderlige Helenekilde Badehotel, alle undervisningsmaterialer, ekstern oplægsholder og virkeligt godt og givende selskab.

RABAT:

Hvis to eller flere kollegaer fra samme virksomhed deltager, giver vi 1.000 kr. i rabat pr. deltager. Kontakt info@lahme.dk. 

Arrangør

Her kan du købe pladser på kurser, workshops og events hos Lahme Kommunikation.

Lokation

Helenekilde Badehotel Helenekilde Badehotel, Strandvejen 25, 3220 Tisvildeleje

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .