Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Krible-krabledag med fuglehuse på Tadre Mølle

Afholdt event

Krible-krabledag med fuglehuse på Tadre Mølle

Fra Gratis

Sted

Dato

13 sep 2020 kl. 11:00 - 15:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Danmarks Naturfredningsforening i Lejre inviterer i samarbejde med ROMU og Tadre Mølles Venner til den traditionsrige krible-krable-dag på Tadre Mølle i anledningen af Naturens Dag – en mærkedag for naturoplevelser!

Danmarks Naturfredningsforening i Lejre inviterer i samarbejde med Tadre Mølles Venner til den traditionsrige forårs-krible-krable-dag på Tadre Mølle. Lån udstyr af Den Rullende Naturskole og gå på opdagelse med vores guider i bækken og i mølledammen. Vi bygger fuglehuse og bager pandekager ved bål!

Krible-krable-arrangementet er velegnet for en hyggelig og aktiv familieudflugt for små og større børn og (bedste)forældre samt grupper. Vær opmærksom på, at selvom arrangementet er gratis, skal der bestilles billet på forhånd til både børn og voksne. Det er kun muligt at være med på arealerne for arrangementet i de to timer, som billetten gælder. I er dog velkomne til at nyde det omkringliggende område.

Tid, pris og sted:

13. september
kl. 11-13 
og
kl. 13-15

Gratis

Grundet omstændigheder vedr. covid-19 er caféen desværre lukket. Tag gerne frokostkurven med og nyd den på Møllegården. Husk ekstra sokker og praktisk tøj. 

Tadre Mølle, Tadre Møllevej 23, Hvalsø


Kontaktperson for yderligere informationer:

Carsten Christiansen, DN

E: carstenchristiansen@yahoo.com

T: 50721683

Arrangør

Find billetter til events på ROMU`s museer i Roskilde, Frederiksund og Lejre. Læs mere om events, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Tadre Mølle Tadre Mølle, Tadre Møllevej 23, 4330 Hvalsø

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .