spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Krigen i Ukraine

Afholdt event

Krigen i Ukraine

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

06 nov 2023 kl. 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Jens Alstrup fortæller om sine mange rejser til Ukraine, hvor han har mødt høj og lav. Jens er formand for foreningen "Frihed for Ukraine", som hjælper ukrainske soldater og militærhospitaler med personligt udstyr til soldaterne, og diverse materiel til hospitalerne.

Foredraget er et resultat af mange rejser til Ukraine, hvor Jens har været i stort set alle afkroge af det store land. Her har han mødt civile og soldater. Frontlinjen er ikke et rart sted, men også der har Jens været af og til, når muligheden har budt sig. Ofte har han opholdt sig flere dage med soldaterne i deres forlægninger, og har derfor en meget indgående indsigt i livet ved fronten.

Der har været dramatiske oplevelser med ting som eksploderer tæt på Jens. Mest i byerne, langt fra militære mål. De hårdeste oplevelser har dog været, når soldater græder og søger trøst. Det er en barsk krig i en størrelse, vi ikke har set i Europa siden 1945.

Foredraget kommer også ind på baggrunden for krigen og lidt om Ukraine som land. Det slutter med en kommentar om den aktuelle situation, for Jens er konstant derude, tæt på begivenhederne.

Fyns Militærhistoriske Museum er arrangør af foredraget og billetindtægterne går ubeskåret til Foreningen Frihed for Ukraines arbejde i Ukraine. Der bliver god tid til at stille spørgsmål. Kaffe er med i prisen.

Lokation

Seniorhus Odense, Hal 2, Toldbodgade 5, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .