Kristín Marja Baldursdóttir og Merete Pryds Helle - Islandsk-danske forfattermøder #2

08 okt 2018 kl. 20:00 - 21:30

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København


Oplev Kristín Marja Baldursdóttir og Merete Pryds Helle i en aftensamtale, når vi slår dørene op for islandsk-dansk forfattermøde i vores litteratursalon NordOrd


Kristín Marja Baldursdóttir (f. 1949) debuterede med efterkrigstidsromanen Mågelatter og fik sit store gennembrud med Karitas uden titel, der blev nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris i 2006. På dansk findes også romanerne Karitas – kaos på lærred, Karlsvognen, Fra Hus til hus, Kantate, Køligt daggry og Havblik.

Merte Pryds Helle (f. 1965) debuterede i 1990 med novellesamlingen Imod en anden ro, som hun skrev mens hun gik på Forfatterskolen. Gennembruddet kom i 2000 med romanen Fiske i livets flod. Hun har udgivet en lang række af titler i mange forskellige genrer, senest slægtskrøniken Folkets skønhed.

Islandsk-danske forfattermøder
I anledning af Islands 100-års suverænitetsjubilæum har vi i samarbejde med Islands Ambassade inviteret nogle af Islands og Danmarks fremmeste forfattere til at mødes i litteratursalonen NordOrd. På baggrund af deres forfatterskaber vil de drøfte emner og spørgsmål, som udstikkes af moderator Birgir Thor Møller, før de besvarer spørgsmål fra salen. Arrangementerne varer omtrent 80 minutter, og litteratursalonens cafe åbner en time før de starter.

Læs mere om Islandsk-danske forfattermøder på nordatlantens.dk


Nordatlantens venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen

Kristín Marja Baldursdóttir og Merete Pryds Helle

Salg lukket


Kristín Marja Baldursdóttir og Merete Pryds Helle - medlemmer af Nordatlantens Venner

Salg lukket