KROPPEN

26 okt 2018 kl. 19:00 - 20:00

Aktivitets- og Kulturhuset P4, Pottemagertoften 4, 8270 Højbjerg

Bådteatret dykker med KROPPEN ind i dansernes verden. Danserne undersøger grænseområdet imellem deres egen krop og dukkernes, imellem hud og stof, pap og knogler – hvor starter dukken og hvor holder dukkeførerens fysik op? Er det en symbiose, et partnerskab eller en kamp? Forestillingen er en visuel og grotesk danseforestilling, som fabulerer i poetiske og stærke billeder om det moderne menneskes forhold til kroppen.

Forestillingen analyserer ikke kroppen videnskabeligt, men tematiserer den subjektivt. Hvordan visualiserer man følelsen af at være syg? Hvad er energien bag det lille barns fysiske nysgerrighed? Eller hvad gemmer sig bag drømmen om den perfekte krop?

Kroppen taler til os hele tiden, vi kan ikke ignorere kroppens tilstand. Vi kan føle os utilpas, eller boble af overskud. Vi kan føle skam over noget kropsligt eller være drevet af fysisk begær. Som unge mærker vi, hvordan vores kroppe vokser sig stærke, og senere i livet føler vi os måske syge eller gamle. Kroppen er et mysterium, som kan gøre os bange eller give nydelse og glæde.


Billet fuldpris

Salg lukket

Pensionist-billet

Salg lukket

Børnebillet (op til 12 år)

Salg lukket