Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Kroppens Hukommelse - foredrag

eventet sluttede

Kroppens Hukommelse - foredrag

Billetter fra DKK 175,00

Sted

Dato

24 apr 2022 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

Vil du med en tur rundt om kroppen, ind i kroppen og ned i kroppen?

Foredraget Kroppens Hukommelse tager udgangspunkt i erfaringer fra 20 års kropsligt arbejde med fysiske og psykiske problemstillinger. Foredraget handler om sammenhænge mellem krop, psyke og ånd, og jeg giver mit bud på, hvordan man kan blive mere hel som menneske.

Temaet spiritualitet står mit hjerte nært, og igennem foredraget vil jeg via cases fortælle om mine egne oplevelser med klarsyn, og hvordan jeg bruger det i mit virke. Jeg vil desuden give et indblik i de teknikker, jeg bruger, når jeg arbejder med at bevidstgøre gamle traumer og uhensigtsmæssige tankemønstre.

Deltagerne inddrages via guidede meditative øvelser, som dels understøtter pointer og dels giver deltagerne mulighed for fremadrettet at tage bedre hånd om eget velbefindende.

Foredraget afsluttes med mulighed for at stille spørgsmål.

Tag gerne din ven, veninde eller kollega med til en aften med inspiration, refleksion og meditation.

Billetprisen på 175 kr. giver dig:

 •  Deltagelse ved foredraget Kroppens Hukommelse 
  •  3 guidede meditative øvelser i løbet af aftenen 
  • 10% rabat på første efterfølgende behandling

  Foredraget afholdes i Klærkesalen, Griffenfeldsgade 44, 2200 København N - INDGANG I GÅRDEN.

  Jeg håber vi ses.

  De bedste hilsner

  Camilla Sternberg

  www.zensation.nu

  DATO: 24.APRIL 2022 KL.19-20.30.

  STED: KLÆRKESALEN, GRIFFENFELDSGADE 44, 2200 KØBENHAVN N - INDGANG VIA GÅRDEN

  BILLETTEN KAN IKKE REFUNDERES.

  Arrangør

  Jeg er uddannet Body Self Development’s System Terapeut i 2004, massør og Reiki Healer. Jeg er løbende fokuseret på at videreudvikle mig selv og mine evner. Senest med uddannelse til clairvoyant rådgiver hos Maya Fridan i 2017-2018. At fordybe mig i ny viden er en stor glæde.

  Min nysgerrighed på at ”forstå” sammenhængen mellem krop, psyke og åndelighed har igennem årene bragt mig vidt omkring.

  I perioden 2011-2015 afholdt jeg egneudviklede Detox forløb, og hjalp en masse skønne kvinder med at rense ud, få nye gode kostvaner og tage ansvar for egen næring.

  I de sidste 15 år har jeg undervist i BodyMind træning i Charlottehaven. En effektiv træningsform til selvbehandling og udvikling af kroppen.


  Motivation, empati og tillid har altid være nøgleord i min tilgang til andre mennesker.

  For mig er det ikke et spørgsmål om en klient kan få det bedre men hvordan.

  Du kan læse mere her: www.zensation.nu  Lokation

  Klærkesalen Klærkesalen, Griffenfeldsgade 44, 2200 København

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .