Spring til hovedindhold

KROPSKUNST OG SKINDSYNING MED SAMME REDSKAB — foredrag ved Maya Sialuk Jacobsen på Pakhusstrik 2024

KROPSKUNST OG SKINDSYNING MED SAMME REDSKAB — foredrag ved Maya Sialuk Jacobsen på Pakhusstrik 2024

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

08 sep 2024 kl. 10:30 - 11:15
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Hør foredrag ved Maya Sialuk Jacobsen om sammenkoblingen mellem Inuit tatoveringer og beklædning på Pakhusstrik 2024


Inuit kvindens tatoveringer er sammenflettet med hendes daglige opgaver, hvor hun stod for at sy skindtøj og udarbejde redskaber af de materialer, man kunne få af fangstdyrene. Fra de mindste synåle af fugleribben til næsten højteknologisk beklædning, som var essentiel for overlevelse i den arktiske vinter. Hendes tatoveringer blev lavet med de samme redskaber og teknik som beklædningen. Men hvad var tatoveringernes formål? Og hvorfor var de mindst lige så vigtige som skindtøjet for overlevelse?

Maya Sialuk Jacobsen (Qeqertarsuaq, Grønland) grundlagde i 2010 sit eget forsknings- og formidlingsprojekt Inuit Tattoo Traditions. Hendes forskning dækker alle inuitterritorier i det cirkumpolare nord og trækker på hendes kulturelle forankring og sprog samt akademisk litteratur, etnografi, antropologiske beskrivelser og arkæologiske genstande.


Foredraget varer 45 minutter


PAKHUSSTRIK 2024
Arrangementet indgår i Pakhusstrik 2024. Adgang til festivalen kræver partoutbillet. Læs mere om den nordatlantiske strikkefestival på nordatlantens.dk/pakhusstrik


Nordatlantens venner
Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Lokation

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori