KRUDT OG KÆRLIGHED – Nordatlantiske Filmdage 2020

06 mar 2020 kl. 20:00 - 21:45

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

KRUDT OG KÆRLIGHED - med instruktørbesøg


Ny grønlandsk lavbudgetfilm udfolder en hjertevarm folkekomedie om Mikis første møde med sin farverige familie i Nuuk 


Miki er grønlænder, men vokset op i Sverige, og han tager for første gang til Nuuk for at slappe af og møde familien ved juletid. Inden længe bliver han dog hvirvlet ind i fætter Kunuks venners småkriminalitet, og pludselig står han med ansvaret for to ton stjålet fyrværkeri, nogle kumpaner der ikke helt forstår ham, og en sød pige der måske kan blive hans. Og som det ikke var nok, har han pludselig byens mafiaboss i hælene.

Krudt og kærlighed er en hjertevarm folkekomedie med romantiske undertoner fra Nuuk, hvor den er instrueret af Otto Rosing og produceret for stort set ingen penge i samarbejde med filmholdet og en perlerække af grønlandske skuespillere.


Arrangementet

Filmen (84 min) vises med danske og grønlandske tekster
Arrangementet inkluderer samtale og varer 105 minutter.
Salen og filmcaféen åbner 45 min. før visningen.


Nordatlantiske Filmdage 2020
5.-15. marts præsenterer Nordatlantiske Filmdage spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Læs mere på nordatlantens.dk/filmdage


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.