Krumbuktus / Alexandra Hallén

Blågårds Pl. 6A, 2200 København
03 jun 2021 kl. 19:00 - 20:00

ALEXANDRAS SPECTACLE

For Alexandra Hallén handler gerningen som komponist om at skabe kunst, som ikke nødvendigvis spejler hendes politiske ståsted, men åbner for nye spørgsmål til og diskussioner af værkerne.

Det sker, siger hun selv, ”ved at anvende genstande eller skabe situationer, som får virkeligheden frem i kunsten”. I stedet for at musikeren, der opfører hendes værker, forsøger at formidle Halléns følelser, skal den udøvende ”tvinges til at gennemleve sine egne ægte følelser og kropslige bevidsthed”.

Performance spiller derfor en vigtig rolle i hendes arbejde, som i øvrigt går på tværs af kunstarterne. Det afsløres da også med aftenens værktitler såsom de nøgterne, men sigende 4 male musicians in high heels with pauper tubes and microphones og 4 female musicians in a metal frame with fabric and microphones.

Hallén, der selv er cellist, bliver ledsaget af Krumbuktus, det københavnske ensemble, som hun grundlagde i 2018. Sammen præsenterer de syv eksperimenterende værker under overskriften ”Alexandras Spectacle”, hvor end ikke fantasien sætter grænser.


PROGRAM

Alexandra Hallén

Introduction – UROPFØRELSE

4 male musicians in high heels with paper tubes and microphones (2020/21)

Intermezzo I – UROPFØRELSE

Let it be (2019/21)

Intermezzo II – UROPFØRELSE

4 female musicians in a metal frame with fabric and microphones – UROPFØRELSE

The end – UROPFØRELSE
Har du lyst til at opleve flere koncerter på årets KLANG-Festival? Så læs mere om årets “Rabatkort” på klang.dk Du kan også købe billetter med rabat, hvis du er studerende.

KLANG – Festival er Danmarks største internationale festival for samtidsmusik. Siden 2009 har KLANG været en fast bastion i dansk kulturliv. I år finder KLANG sted 27/5 - 5/6 og kan opleves på en række spillesteder i hovedstadsområdet.

Læs seneste opdateringer om hvordan KLANG passer på dig under de nuværende coronarestriktioner på klang.dk

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 30. maj til 10. juni 2019 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke