eventet sluttede

Krumbuktus / Alexandra Hallén

DKK 60,00 - DKK 120,00

Sted

Dato

03 jun 2021 kl. 19:00 - 20:00

Beskrivelse

ALEXANDRAS SPECTACLE

For Alexandra Hallén handler gerningen som komponist om at skabe kunst, som ikke nødvendigvis spejler hendes politiske ståsted, men åbner for nye spørgsmål til og diskussioner af værkerne.

Det sker, siger hun selv, ”ved at anvende genstande eller skabe situationer, som får virkeligheden frem i kunsten”. I stedet for at musikeren, der opfører hendes værker, forsøger at formidle Halléns følelser, skal den udøvende ”tvinges til at gennemleve sine egne ægte følelser og kropslige bevidsthed”.

Performance spiller derfor en vigtig rolle i hendes arbejde, som i øvrigt går på tværs af kunstarterne. Det afsløres da også med aftenens værktitler såsom de nøgterne, men sigende 4 male musicians in high heels with pauper tubes and microphones og 4 female musicians in a metal frame with fabric and microphones.

Hallén, der selv er cellist, bliver ledsaget af Krumbuktus, det københavnske ensemble, som hun grundlagde i 2018. Sammen præsenterer de syv eksperimenterende værker under overskriften ”Alexandras Spectacle”, hvor end ikke fantasien sætter grænser.


PROGRAM

Alexandra Hallén

Introduction – UROPFØRELSE

4 male musicians in high heels with paper tubes and microphones (2020/21)

Intermezzo I – UROPFØRELSE

Let it be (2019/21)

Intermezzo II – UROPFØRELSE

4 female musicians in a metal frame with fabric and microphones – UROPFØRELSE

The end – UROPFØRELSE
Har du lyst til at opleve flere koncerter på årets KLANG-Festival? Så læs mere om årets “Rabatkort” på klang.dk Du kan også købe billetter med rabat, hvis du er studerende.

KLANG – Festival er Danmarks største internationale festival for samtidsmusik. Siden 2009 har KLANG været en fast bastion i dansk kulturliv. I år finder KLANG sted 27/5 - 5/6 og kan opleves på en række spillesteder i hovedstadsområdet.

Læs seneste opdateringer om hvordan KLANG passer på dig under de nuværende coronarestriktioner på klang.dk

Arrangør

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 30. maj til 10. juni 2019 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads KoncertKirken Blågårds Plads, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .