spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Kryopassionen -en ret spacet miniopera i koncertformat

Event aflyst

Kryopassionen -en ret spacet miniopera i koncertformat

Fra Gratis

Sted

Dato

19 nov 2023 kl. 13:30 - 16:15

Beskrivelse

Velkommen til sæsonåbningen i Musikforeningen på Folke Bernadottes Allé! Vi er dedikerede til at tilbyde vores publikum et varieret program inden for kammermusikens mange stilarter. Derfor er vi stolte over at kunne præsentere jer for første gang en nyskrevet dansk kammeropera i koncertform af den prisbelønnede komponist Peter Bruun med tekst af Jesper Bræstrup Karlsen.

Bemærk venligst den nye koncerttid, kl. 13.30! På denne specielle eftermiddag vil ensembler på blot tre musikere, bestående af Stina Schmidt, mezzosopran, Ida Nørholm, cello, og Christine Raft, klaver, tage jer med på en musikalsk fortælling.

"Kryopassionen" er historien om tre kvinder på flugt fra Jorden og ud i rummet. Deres leder og fortæller i forestillingen er Gudinden. Gudinden ønsker at forlade sit ødelagte univers og redder menneskeheden fra udslettelse. En ukendt sygdom har udryddet alle hankøn, og kun kvinderne kan redde menneskeheden. Vi rejser nedfrosne som passagerer på Gudindens eksklusive rumskib, ud mod stjernerne, væk fra isolationen, for at bygge en ny verden, et nyt håb og en ny kvindelig Homo Sapiens.

Mindet om Jorden og gammel sorg vælder op og holder Gudinden vågen. Hvad venter der hende i den nye verden udenfor? Et nyt liv eller en iskold, ensom død i det meningsløse rum? Verden er brudt sammen, men følg Gudinden og opdag hendes rejse!

Kom med og oplev denne unikke kammeropera, hvor Peter Bruuns kompositioner møder Jesper Bræstrup Karlsens tekstunivers. Billetterne koster DKK 100 for medlemmer, DKK 130 for ikke-medlemmer og DKK 75 for studerende. Børn har gratis adgang, og billetter kan købes ved indgangen eller forudbestilles her.

Husk også at besøge vores hyggelige café i kirken, der vil være åben fra kl. 12.15 og i pausen. Vi glæder os til at se jer til en fantastisk musikalsk oplevelse i Svenske Gustafskirken!

Lokation

Svenske Gustafskirken, Folke Bernadottes Allé 4, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .