KULTUR ANDERS præsentere, Storyteller - aften m/ Carsten Islington

Event aflyst

KULTUR ANDERS præsentere, Storyteller - aften m/ Carsten Islington

Billetter fra DKK 75,00

Sted

Dato

13 mar 2020 kl. 19:30 - 22:00

Beskrivelse

Mød én af Danmarks bedste historiefortællere - Carsten Islington

Mød ham midt i Viborgs historie, i Kongens Kammer i det smukke Gråbrødre Kloster i Mogensgade.

Carsten fortæller røverhistorier fra det virkelig liv, med selvironi og humor. Fra den første uskyldige rene kærlighed, over tvivlsomme hårdtslående kvinder på Vesterbro, bedrevidende ensrettede kvinder i kollektiverne. Tiden som borebisse i Sahara, trucker i Australien og alskens mærkelige jobs i alle verdens hjørner. Og den med 

Du får alle historierne og du kan næsten smage whiskyen, kaffen og de tvivlsomme kvinder på livets vej.

Der er kun 25 billeter til dette eksklusive arrangement.

Billetter købes til 75 kr. + gebyr. Der sælges et godt glas rødvin, hvis du har lyst.

Lokation

Kongens Kammer/Gråbrødre kloster Kongens Kammer/Gråbrødre kloster, Sct. Mogens Gade 16, 8800 Viborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .