Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Kultur & Vin v/Martin Herbst & Camilla Plougsted

Event aflyst

Kultur & Vin v/Martin Herbst & Camilla Plougsted

Fra DKK 500,00

Sted

Dato

17 nov 2020 kl. 17:00 - 18:30

Beskrivelse

Kultur & Vin

Foredrag v/cand.theol. Martin Herbst & Vinsmagning v/Sommelier Camilla Plougsted

​En rejse ned gennem kulturhistorien!

​Fra kulturens fødsel har vin spillet en afgørende rolle for menneskers samvær. I antikken foretog man sig intet af betydning, uden at have drukket først. Spørg bare Homer, Platon og Jesus. Allerede i det 8. århundrede f.Kr. rådes den trojanske krigs græske soldater til at drikke, før de skal på slagmarken. Det er i Homérs Iliaden. Det samme gælder hans Odysséen. Hér er temaet ikke krig, men fred, og også hér spiller vinen en stor rolle: ”Jeg ville mene der ikke er rigere lykke i verden end når der ude i folket er fryd og fred og tilfredshed, og man i hallen har fest og sidder side om side mens man lytter til sang ved et bord der bugner af lækkert brød og kebab, og en svend kommer vin i kanden fra kummen og går omkring til enhver og fylder hans liflige bæger. Rigere glæde end det tror jeg ikke der findes i verden.”

Vinen er kommet for at blive!

​Kulturhistorien er fuld af beskrivelser om, at vinen ikke bare er nærende for kroppen og befordrende for samværet; den er også forløsende for de største tanker. In vino veritas. Skål!

Vinsmagningen er en integreret del af foredraget - Er du klar til at lade dine sanser beruse?

​Varighed 1,5 time

Tirsdag den 17. november 2020 kl.17-18.30

Pris: Kr 500,- inkl. 4 vine

Vi har god plads - afstand - individuelle spyttespande, håndsprit og udluftning.

For alle events gælder, at vi forbeholder os retten til at aflyse ved mindre end 10 tilmeldinger.

Arrangør

Vin & Foredrag en del af Nordic Sommelier Academy, som tilbyder foredrag, vinsmagninger, intro vin kurser, online vinkurser, events mv.

Alle foredrag og vinsmagninger afholdes i egne lokaler på Læssøegade 7, kld. 2200 København.

2 min gåafstand fra Sortedams søen og 5 min fra Sankt Hans Torv.

Læs mere om alle vores foredrag og vinsmagninger på www.vinogforedrag.dk

Ligeledes tilbyder vi en række online vinkurser guidet af nogle af Danmarks bedste kvindelige Sommelierer: www.onlinevinkursus.dk 

www.nordicsommelieracademy.dk kan du se hvilke kurser og uddannelser vi tilbyder:

 1. Vinekspert - 20 uger (dag uddannelse) NYHED Forår 2021 tilbydes også weekend forløb - Jorden rundt på 10 dage
 2. Sommelier 25 uger (dag uddannelse) Små hold, højt fagligt niveau, internationale undervisere, mulighed for rate betalinger. Lav deltagerbetaling.

Derudover afholder vi en række kultur historiske byvandringer i samarbejde med historiker og forelæser Wolfgang Karl. Se alle arrangementer på billetto.dk 

På Spotify, Itunes og Podcastaddict kan du lytte til en række podcast vi har lavet i Nordic Sommelier Talks, som handler om  smag og sanser og få nogle spændende historier om menneskerne bag. Lyt feks til Cigar Sommelier Simon Juhl Olesen, øl eksperten Carsten Berthelsen og Master Sommelier Jess Kildetoft og mange flere.

Du er altid meget velkommen til at skrive til os, hvis du ønsker at booke en vinsmagning: camilla@vinogforedrag.dk

For alle events gælder, at vi forbeholder os retten til at udskyde og/eller aflyse ved mindre end 9 tilmeldinger.

Lokation

Camilla Plougsted Nordic Sommelier Academy, Ryesgade 10, Indgang via Læssøegade 7, kælderen 2. dør, 2200 København N

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer