spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Kulturens Analyseinstitut / 3. Musikhussalon

Afholdt event

Kulturens Analyseinstitut / 3. Musikhussalon

Fra DKK 85,00

Sted

Dato

29 mar 2023 kl. 15:00 - 17:15

Beskrivelse

Ved årsskiftet begyndte aktiviteterne i den nye selvejende institution, Kulturens Analyseinstitut, som har fået hjemsted i Roskilde. Dermed har kulturlivet fået adgang til "mere struktureret og empirisk funderet viden om kulturområdet og dets dynamikker" – sådan som det også er blevet efterspurgt af selvsamme kulturliv.

Foreløbig har Kulturens Analyseinstitut fået ansat en direktør, Esben Danielsen, og udpeget en bestyrelse med vægtige navne fra kultursektoren og repræsentanter fra forskningsverdenen. Med de ledelsesmæssige rammer på plads bliver det interessant at følge udviklingen af det indholdsmæssige i instituttets virke.

Kulturledelse.dk har i samarbejde med Musikhuset København inviteret Esben Danielsen til at give sit bud på analyseinstituttets potentialer og stille sig parat til en dialog med en række kulturledere om forventninger, metoder og mål.

Nogle af de spørgsmål kunne være:

 • Hvad kan vi forvente os af Kulturens Analyseinstitut?
 • Hvilke områder vil I først kaste jer over?
 • Uafhængighed har været nævnt – hvordan mærker vi det?

Der er sikkert mange andre spørgsmål, så kom og deltag i debatten, når Musikhuset lægger hus til den tredje i rækken af Musikhussaloner under fællestemaet "Kulturledelse i Opbrud". Kulturlivets ledere er målgruppen, men alle er velkomne – og med Peter Hanke som moderator er der som ved tidligere saloner er der lagt op til en interessant og åben samtale med dagens gæst(er), efterfulgt af spørgsmål og debat med salen.

Gæst:

Asbjørn Keiding, direktør for DEOO (Danske Ensembler, Orkestre og Operainstitutioner)

Hvordan mærker vores medlemmer at vi nu får et sprængkraftigt og aktivt analyseinstitut, som vil øge kulturinstitutionernes viden og grundlag for beslutninger?


Deltagergebyret er 85 kr., som inkluderer kaffe/the og kage.

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .