Spring til hovedindhold

Kulturhistorisk omvisning på Rønnebæksholm

Kulturhistorisk omvisning på Rønnebæksholm

Fra Gratis

Sted

Dato

18 aug 2024 kl. 14:00 - 15:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

I forbindelse med Herregårdenes Dag på Rønnebæksholm, kan man komme med på en kulturhistorisk omvisning med afsæt i Rønnebæksholms berigende historie, Park og Have.

Alle er velkomne. Omvisningen starter ved gårdspladsen ved Hovedbygningen og varer 1 time. Efterfølgende kan man opleve den aktuelle udstilling Hestens Fortællinger eller gøre brug af cafeen og Børneværkstedet i Kunsthallen.

I løbet af omvisningen fortæller Rønnebæksholms kunstformidler og omviser om Marie Toft og N.F.S Grundtvig, som på hver deres måde var banebrydende i deres samtid og en vigtig fortælling i Rønnebæksholm mange lag af fortællinger og Næstveds lokalhistorie. Omvisningen byder på et visit rundt i Parken, Haven og Venligheden, som Marie Toft opførte som en digterpavillon til Grundtvig. I dag har kunstnerduoen Randi & Katrine skabt en totalinstallation i rummene og en stor portal fra Venligheden ind i Haven.

Tilmelding: Omvisningen kræver tilmelding og koster 75 kr. Børn og unge under 18 år går gratis med, men skal booke billet. Billetten giver også adgang til den aktuelle udstilling i Kunsthallen.

Foto: Torben Petersen

Arrangør

Lokation

Rønnebæksholm, Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori