eventet sluttede

KULTURJOURNALISTIK - Skriv løs med magasinet ATLAS!

Gratis

Sted

Dato

23 jul 2020 kl. 10:00 - 24 jul 2020 kl. 15:00

Beskrivelse

KULTURJOURNALISTIK - Skriv løs med magasinet ATLAS!
”Samtidsmagasinet ATLAS afholder 2-dages workshop i kulturjournalistik. Vi læser eksemplariske tekster fra både ATLAS og andre medier. For at skrive godt, må man læse godt. Derfor er den fælles læsning og diskussion af litterære journalistiske klassikere første skridt mod at udvikle sin egen skrift. Vi tager udgangspunkt i den aktuelle udstilling om musikeren Leonard Cohen og bruger den som case for kulturjournalistisk udfoldelse. Vi laver skriveøvelser, der både udfordrer og udvikler dit skriftsprog. Skriveøvelserne bliver fulgt op af gruppefeedback og (frivillige) oplæsningssessioner."

Deltagere skal selv medbringe en computer.

Sted: Nikolaj Kunsthal, ”Det Grønne Rum”
Tidspunkt: 10-15

Deltagerantal: max 10 pers.

Gratis at deltage

Aldersgruppe: primært 14-17-årige.

Forplejning: vand og frugt. Kaffe/te 

Deltagere sørger selv for frokost.

Arrangør

Lokation

Nikolaj Kunsthal Nikolaj Kunsthal, Nikolaj Plads 10, 1067 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .