spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Kulturkomik

Afholdt event

Kulturkomik

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

24 mar 2022 kl. 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Komiker Simon Tang er vært ved aftenens arrangement og vi tør godt love, at alle får en sjov aften, når han præsenterer en lille, særlig udvalgt gruppe komikere, der hver især vil gøre deres for, at selv den mest skeptiske og Covid-19 sure tilskuer kommer i godt humør og må slippe et lille indestængt grin løs, mens resten af salen ligger flade af grin. Kom og grin med, når vi præsenterer nogle af de virkelig sjove fra den danske comedy-scene. Aftenen byder også på en hemmelig gæst, og du vil ærgre dig, hvis du ikke var der denne aften.

De knap så hemmelige på scenen denne aften er ...

Niels Flensborg: En ung og energisk komiker, der som navnet antyder går lige til grænsen. Han finder det sjove i hverdagssituationer, som de fleste kan genkende. Med selvsikkerhed og charme på scenen sikrer Niels et underholdende show, hvor han ikke er bange for at inddrage publikum.

​Johnny Robertson: Et af de "Tre nye håb" ved Zulu Comedy Galla 2019 (se TV2 Play). Finalist ved DM i stand-up 2019 (se TV2 Play).
Medvirkende i Ane Høgsbergs "De Nye Skud" ved Zulu Comedy Festival 2019.

Simon Tang: Nomineret til “Årets Talent” ved Zulu Comedy Galla 2020 og fik en 3. plads ved DM i Stand-up 2018. Simon er en komiker, der med sin ungdommelige jyske charme, formår at indtage scenen og levere et fantastisk show.
 

Arrangør

Kulturkollektivet arrangerer kulturbegivenheder på Gellerupscenen i Brabrand. Vi sætter en ære i at præsentere en bred vifte af musik, shows, comedy, foredrag og teater for både børn og voksne. Vi er her for at tilbyde oplevelser og skabe et kulturelt samlingssted i en mangfoldig bydel, der skal være et attraktivt sted at være og et aktiv for hele Aarhus. Gellerupscenen er én af Danmarks mest fleksible ”Black Box” scener i forhold til opstilling af såvel scene som publikumsområder. Scenen og den tilhørende foyer har gennem tiden lagt gulv til en mangfoldig vifte af kulturelle begivenheder. Fra store teateropsætninger til foredrag og koncerter med både danske og internationale navne. 

Lokation

Gellerupscenen Gellerupscenen, Gudrunsvej 78, 8220 Brabrand

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .