Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Kulturledelse i opbrud / 2. Musikhussalon

Afholdt event

Kulturledelse i opbrud / 2. Musikhussalon

Fra DKK 85,00

Sted

Dato

09 nov 2022 kl. 15:00 - 17:15

Beskrivelse

Pandemien har overladt kulturinstitutionerne og kunstens entreprenører en uforudsigelig fremtid. Opbrud blandt udøvende, kræsent publikum, ny balance i finansieringsformer og støtteordninger, dannelsesopgaver osv. Samtidig banker en ny generation på og genskriver begreberne om autenticitet og originalitet.


Dette er den anden salon i Musikhuset, hvoar dagens særlige gæster inviteres til indledende samtale med Peter Hanke, efterfulgt af debat. Her vil være inspiration at hente særligt for ledere og beslutningstagere i kunstens organisationer, bl.a. fra Oxford Cultural Associates, men alle med interesse for feltet er velkomne.


Billetpris kr. 85,-, som inkluderer kaffe/the og kage. Andre drikkevarer kan købes. Rabatbillet: Samlet billetpris ved deltagelse i Salon 1 den 27/10 og Salon 2 den 9/11: Kr. 150,-. Køb her. 

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer