spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Kun For Forrykte Festival 2022

Afholdt event

Kun For Forrykte Festival 2022

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

03 jun 2022 kl. 12:00 - 04 jun 2022 kl. 23:59

Beskrivelse


Kun For Forrykte Festival er klar med det endelige program og åbner for salget af dagsbilletter !

"Vi så at interessen for vores festival voksede i 2021, hvor vi næsten ramte fuld publikums-kapacitet, og vores skarpskårne koncept har virkelig fået en solid fanskare blandt både ældre og nyere generationer af folk med hang til hippiemusik og det lidt mere intime festivalformat. Med programmet i 2022 rammer vi nye højder. Musikalske legender og nye talenter står side om side. Du kan opleve hollandske Focus, side om side med de danske legender Steppeulvene, Ache og Bøhling/Vogel, høre rock og blues musik fra den anden side af sundet med Ebbot og Sky High, gå på opdagelse i talentmassen m. alt fra berlinsk girl-punkrock fra 24/7 Diva Heaven til dansk-americana fra Kajsa Vala og Christian Hede , dykke ned i ægte forrykte syrerock fra bands som Elevatorfører, Vilde Græs og Sonic Dawn eller den nye gruppe Idaho m. hele 3 originale medlemmer fra Bifrost og endeligt høre et par af de største danske kvindelige rockstemmer i nyere tid når Dicte og Kira Skov læger vejen forbi Stubbekøbing.. alt det og meget meget mere... og fik jeg sagt at live sensationen Hammond Orgasm er tilbage og lukker plænescenen Fredag aften!


Se hvem som spiller de enkelte dage her:


Køb partout, dags og campingbilletter her:

https://billetto.dk/e/kun-for-...Arrangør

Lokation

Gamle Landevej, 4850 Stubbekøbing

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .