Kun For Forrykte Festival 2022

Gamle Landevej, 4850 Stubbekøbing
03 jun 2022 kl. 12:00
04 jun 2022 kl. 23:59
Super arrangør
Billetter DKK 150,00 - DKK 700,00
Billetter DKK 150,00 - DKK 700,00

Kun For Forrykte Festival klar med de første navne og billetsalg til 2022.


Progrock-legenderne Focus og et genopstået Kira And The Kindred Spirits er blandt årets hovednavne! 

Den forrykte kult festival på Falster er klar med de første navne til 2022, og der bliver masser at glæde sig over næste år. 

Den forrykte stil med fokus på legacy-acts og nye fakkelbærere indenfor genrerne af syrerock, folk og bluesrock, fortsættes

med første runde af bands i 2022: 

Focus fra Holland, som i 2021 fejrede deres 50 års jubilæum, er stadig anført af magiske Thijs van Leer ! 

Et gendannet Kira & Kindred Spirits som sidst spillede live tilbage i 2019 og fik enorme roser efter et udsolgt store Vega Show -  er endeligt tilbage  !

De danske progrock legender Ache er efter en lang coronapause atter klar til at lufte Shadow Of A Gypsy m.fl. 

Bluesrockveteranerne Sky High fra Sverige er anført af Clas Yngström og har delt scener med verdensnavne som Stevie Ray Vaughn og BB KING.  

De danske the psykedeliske rockere The Sonic Dawn er varme og allerede har fået en stor international live-karriere.

Holtsø Wittrock, er for alle med hang til ægte dybfølt blues og roots, (  og en svaghed for Olsen Banden ;) !  

Rebekka Thornbech er med sin unikke klang pt. aktuel med singlen Sway - og hun  spiller folky, støvet popmusik med kæmpe melodier... 

PROGRAM TILFØJELSER: 10/12 - 2022

Som lidt af et scoop er det lykkedes os, at lokke det svenske rockikon Ebbot til festivalen næste år! Ebbot Lundberg er i Danmark kendt som frontmanden fra The Soundtrack Of Our Lives - og han er lidt af en faderfigur for mange af nutidens psykedeliske rock acts i Sverige.Han gæster os med sin fede kvartet - og det bliver uden tvivl en kultbevigenhed at få den grammy-vindende sanger på scenen i Stubbekøbing.  Danske/Islandske Kajsa Vala har i flere år begejstret de danske anmeldere med sin sans for americana, og så er hun tilmed en fremragende guitarist, der virkelig mestrer sit instrument, fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar. Vilde Græs er et elektrisk alternativt country, blues og folkrock band. Vilde Græs er inspireret af bands som Grateful Dead, Gene Clark, Byrds, Neil Young, Television og alt muligt psykedelisk guitarmusik. Gruppens primære sangskriver, guitarist og sanger er Morten Aron Larsen, der har en fortid i Spids Nøgenhat, On trial og Quiet Spring.  Bøhling/Vogel -  De to hovedsolister fra Secret Oyster og rytmegruppen fra Sneakers mødes i nyt orkester, og med to af landets betydeligste solister på henholdsvis guitar og saxofon, er der virkelig noget at se frem til. Repertoiret åbner op for store flyveture og uovertrufne energiudfoldelser, som netop kan realiseres, når en af Danmarks til alle tider bedste rytmegrupper lægger ryg til. Sylvester Larsen er aktuel med det samfundskritiske album "Trolddom", og hans sans for sangskrivning, melodier og stemninger er ikke til at tage fejl af. Glæd jer til at opleve hans live-energi.  Christian Hede har i de senere år markeret sig, som en talentfuld guitarist for bl.a. Jesper Binzer, og i 2021 er han aktuel med et nyt dansksproget album "Hovedspring i Tom Pool", med lige dele country og americana, som allerede har fået stor ros af bl.a Gaffa.  Den nyligt annoncerede optræden fra Dicte og Karsten Højens Lennon Foredrag er også tilføjet plakaten ;)  Sidste runde af navne forventes offentliggjort i januar 2022.  Festivallederen Frederik Schnoor udtaler: 

 "Vi kan med glæde se, at publikum værdsætter den store bredde i programmet og som en mindre festival er vi meget fortrøstningsfulde ift. til afviklingen i 2022. Vi beviste i sommeren 2021 , at vi fik gennemført festivalen uden problemer trods corona-passet og få men gode tiltag, der gjorde festivalen tryg at færdes på. Sommeren 2022 bliver en glædesrus efter endnu en lang vinter."   

Billetsalget er åbent nu , og med blot ca. 2000 billetter i salg, forventer arrangøren der bliver udsolgt hurtigt. 

"Vi så at interessen for vores festival voksede i 2021,  hvor vi næsten ramte fuld publikums-kapacitet, og vores skarpskårne 

koncept har virkelig fået en solid fanskare blandt både ældre og nyere generationer af folk med hang til hippiemusik og det lidt mere intime festivalformat. Herfra er vores ambition at gøre oplevelsen så forrykt fed så muligt,  bevare den helt særlige stemning, -  samt sætte mere fokus på bæredygtighed og unikke oplevelser i de kommende år."  - udtaler Festivalleder Frederik Schnoor 

Festivalen melder i øvrigt at der ligesom i 2021 vil komme et dedikeret camping-område, der meldes mere ud om dette inden jul.

Partout billetter til festivalen kan købes her: https://billetto.dk/e/kun-for-...

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke