Kun For Forrykte Festival 2023

Kun For Forrykte Festival 2023

Fra DKK 165,00

Sted

Dato

09 jun 2023 kl. 12:00 - 10 jun 2023 kl. 23:59

Beskrivelse



Kun For Forrykte Festival er klar med spilleplanen for 2023 og melder om få billetter

𝐊𝐮𝐧 𝐅𝐨𝐫 𝐅𝐨𝐫𝐫𝐲𝐤𝐭𝐞 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 𝐩𝐫æ𝐬𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐫 𝐝en endelige spilleplan med tider

Når der skal afholdes Kun For Forrykte Festival for fjerde gang d. 9 og 10 juni 2023 i Stubbekøbing, tager festivalen sin status som Danmarks førende hippie-festival seriøst.

Den er klar med et særdeles imponerende hold af musiknavne i den unikke sammensætning af syrerock, folk -og bluesrock, som festivalens historiske forbillede Woodstock også dyrkede.

Allan Olsen, en af landets bedste og mest kompromisløse sangskrivere fra sin generation, som med mere end 20 albums i bagagen er kendt for at levere unikke koncerter og anekdoter.

Beefeaters, beatgruppen fra 1960erne føres videre af en ny generation af musikere, som netop har annonceret en række koncerter i 2023, hvor de lufter de klassiske albums “Meet You There”, “Beefeaters” og nyligt komponeret musik.

Trine Trash, kommer med toner, rytmer, sælsom musik fra en anden verden, musikalske eksplosioner og inderlige tonefarver og maler himlen skrøbelig.

Polyfeen, et af Danmarks ældste psychrock bands, er stadigt aktivt og med den originale hammondorganist Per Rotbøll Nielsen er der lagt op til masser af drømmende, progressiv syrerock.

Sagild & Rowedder, den anerkendte guitarist og medstifter af Buki Yamaz Kim Sagild og sangerinden Cecilie Rowedder er aktuelle med et nyt anmelderrost album, som oser af brasiljazz og lækker 70er stemning.

A Mess, fra metoodebat til musikkens alternative rockscene, slår A Mess leadguitaren an.Hun er med GAFFAs ord ”en fandenivoldsk og tiltrængt røst” -en-kvindehær bevæbnet med elguitar og et arsenal af fængende hooks og catchy melodier.

Shampoobar, er et ungt band fra Christiania anført af Kasper Hedegren, som leverer syret, folket rock som den kun laves i Staden…

Festivalens slogan Musik, Fred og Kærlighed, som netop er et ekko af Woodstock, har aldrig været mere relevant end de tider vi lever i lige nu. Foruden de i dag annoncerede navne tæller lineuppet - De danske pionerer fra Steppeulvene og Young Flowers, anført af legenderne Stig Møller og Peter Ingemann, er selvfølgelig obligatoriske - og de flankeres af de kontemporære åndsfæller Lydsyn fra København, Wucan fra Dresden og den sensationelle islandske powertrio The Vintage Caravan.

Den krasse og poetiske folkrock er også rigt repræsenteret på årets festival. Niels Skousen, en af de største sangskrivere og troubadourer fra sin generation gæster os igen på, hvad der bliver hans sidste band-tour nogensinde. Laursen, med de nordjyske rødder, er klar med sit forrygende liveband og sine bidske, samfundskritiske tekster, og canadiske Wendy McNeill vender ligeledes tilbage med band og sin mytiske folk-noir. Den lokale spillemand Walther har også meldt sin ankomst med et solo-show i sidste øjeblik…

Fra den aktuelle danske rockscene tilkommer der yderligere fire navne, som også har fremdyrket en moderne retro sound, bl.a albumaktuelle Naja Rosa, som bærer Koppel-familiens fakkel videre med spirituel, sjælfuldt vokalt overskud, bluesrockerne Freddy And The Phantoms med flere anmelderroste albums bag sig, samt de to forrygende bands med rødder på Falster - Syreregn og The Blues Overdrive.

“Festivalen i 2023 bliver enormt vigtig, fordi den taler ind i genkomsten af en tidsånd og en bevidsthed som nu deles af både en ældre og ung generation. 68ernes kamp for fred og frihed - er nu reaktualiseret for en helt ny ungdomsgeneration, og derfor afspejler programmet også mødet mellem netop flere generationer af artister, som deler den samme ånd.   Vi lever i en tid præget af kriser med krig på europæisk jord og trusler, som vi ikke har følt siden den kolde krig. Der er brug for en musikalsk oase som “Kun For Forrykte Festival “, hvor vi kan dyrke de her idealer og holdninger og mærke at musikken fra både dengang og nu er tidløs og relevant,“ udtaler festivalleder Frederik Schnoor.

Billetsalget af både partout og dagsbilletter er fortsat åbent , men der meldes om under 400 billetter tilbage… så skynd jer!

https://billetto.dk/e/kun-for-forrykte-festival-2023-billetter-662116

Spilleplanen er som følger

Fredag d. 9 juni:

PLÆNESCENEN

13:00 WALTHER
15:00 POLYFEEN
17:00 BEEFEATERS
19:00 THE VINTAGE CARAVAN
21:00 LYDSYN
23:00 WUCAN

AMFISCENEN

14:00 SHAMPOOBAR
16:00 THE BLUES OVERDRIVE
18:00 SAGILD OG ROWEDDER
20:00 TRINE TRASH
22:15 SYREREGN

———————–

Lørdag d. 10 juni:

PLÆNESCENEN

13:00 NAJA ROSA
15:00 WENDY MCNEILL
17:00 ALLAN OLSEN
19:00 STEPPEULVENE
21:00 NIELS SKOUSEN
23:00 YOUNG FLOWERS

AMFISCENEN

12:30 SURPRISE
14:00 LAURSEN
16:00 A MESS
18:00 GEORGE HARRISON TALK V. PER WIUM
20:30 PSYCH DJ SET
22:15 FREDDY AND THE PHANTOMS





Lokation

Gamle Landevej, 4850 Stubbekøbing

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på
Oplev Mere