eventet sluttede

Kun for FUJ-medlemmer: Kom med i maskinrummet hos Bellingcat til CPH:DOX

Gratis

Sted

Dato

30 mar 2019 kl. 16:30 - 19:00

Beskrivelse

Gratis for FUJ-medlemmer: Kom med i maskinrummet hos Bellingcat til CPH:DOX

Hvem stod bag giftangrebet på en russisk dobbeltagent i Salisbury?  
Hvor kom missilet fra, de et passagerfly fra Malaysian Airlines blev skudt ned over Ukraine i 2014?
Og blev der brugt kemiske våben mod civilbefolkningen i borgerkrigen i Syrien

Researchgruppen Bellingcat har de seneste år fundet svarene på de spørgsmål. Deres imponerende evner inden for open source-efterforskning med brug af blandt andet satellitbilleder, sociale medier og digitale databaser giver de fleste etablerede mediers gravergrupper baghjul.

Som FUJ-medlem kan du nu komme med til de digitale frontlinjer og få indblik i, hvilke værktøjer researchgruppen bruger til at researche de dagsordensættende afsløringer

Det sker lørdag den 30. marts klokken 16.30, hvor dokumentaren 'Bellingcat: Truth in a Post-Truth World' bliver vist på Cinameteket i København.

FUJ har sikret sig 30 billetter, som bliver uddelt gratis til FUJ-medlemmer efter først-til-mølle-princippet.

Efter forestillingen er der debat om post-faktualitet med idehistorikerne Mikkel Thorup og Simone Sefland.

FUJ vil stå klar i foyeren inden forestillingen med billetterne - du skal bare oplyse dit navn for at få fat i din. 

Arrangør

Lokation

Cinemateket Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .