Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

KUNST I DET OFFENTLIGE RUM - NÅR KUNST OG ARKITEKTUR MØDES

eventet sluttede

KUNST I DET OFFENTLIGE RUM - NÅR KUNST OG ARKITEKTUR MØDES

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

11 maj 2022 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

Hvordan arbejder det offentlige strategisk og praktisk med kunst i arkitekturen og i byplanlægningen? Hvilke værdier er det, kunsten i den sammenhæng bidrager med?

Art Hub Copenhagen og Copenhagen Architecture Festival inviterer til den første i en række af arrangementer i løbet af 2022, der sætter fokus på krydsfeltet mellem kunst og arkitektur. Dette markerer samtidig sammenflytningen i fælles lokaler på Halmtorvet 27 i Kødbyen, København.

Mød specialkonsulent i Statens Kunstfond Louise Straarup, der har været med til at implementere dele af en samlet kunststrategi i Esbjerg, Tyra Dokkedahl, der driver konsulentfirmaet Seriously Fun, som rådgiver og formidler om kunst i og til det offentlige, samt Marius Hansteen, museumsdirektør i Københavns Kommune, som er i gang med at udforme en officiel kunststrategi for kommunen. Hør dem fortælle og samtale om deres erfaringer, idéer og arbejde med kunst i offentlige rum.

Moderator for arrangementet: Forlagschef og direktør i Arkitektens Forlag, Kristoffer Weiss.

Arrangementet laves i samarbejde med Billedkunstnernes Forbund (BKF) og Akademisk Arkitektforening.

Arrangør

CAFx is a platform for research, discussion and dissemination of architectural and urban challenges.

Lokation

Copenhagen Architecture Festival Copenhagen Architecture Festival, Halmtorvet 27, 1700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .