spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Kunst, Kunster og Kunstnerne – en oplevelse ind i kunsten

Afholdt event

Kunst, Kunster og Kunstnerne – en oplevelse ind i kunsten

Fra DKK 135,00

Sted

Dato

02 maj 2019 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

Der venter dig en oplevelse ud over det sædvanlige, når vi sammen med udvalgte kunstnere inviterer dig på ’kunst-tur’. Vi besøger kunstnerne på deres hjemmebane i atelieret eller galleriet. Du kommer til at opleve kunsten helt tæt på, når kunstnerne giver dig indblik i deres udtryk, og inviterer dig på en oplevelse ind deres kunst.

På turen skal vi besøge udvalgte kunstnere i Rørholmsgade, hvor der siden 1994 er blomstret et meget fint kunstnermiljø op. I de gamle kælderlejligheder, hvor der gamle dage bl.a. blev solgt koks eller kartofler, er kunderne nu i øjenhøjde med kunst og kunsthåndværk af høj kvalitet. Den kunstneriske spændvidde er stor, så et besøg i Rørholmsgade indeholder noget for ’enhver smag’.

Vi kommer til at gå fra sted til sted, og du vil opleve en bred mangfoldighed af kunst. Den enkelte kunstner præsenterer et af sine kunstværker, mens du nyder et glas vin. Vi har tilrettelagt 'kunst-turen', så du også har mulighed for at se dig omkring i atelieret/galleriet og tale uformelt med kunstneren.

Vi serverer vin og lidt godt til den ’lette sult’ (incl. i billetpris)

Vi har udvalgt 3 kunstnere som vi besøger på denne unikke tur:


Ghita Falch: Udtrykker sig ekspressivt, i farverige kompositioner der omfavner både det lette, tunge, afgrænsende og flydende i tre dimensioner.


Tove Balling: Finder inspiration i den omgivende mangfoldighed, og maler let med mange transparente farver.


Charlotte Bjørlig: Skaber poesi og power på lærred, gennem flertydige fortællinger om mennesket og naturen, på forskellige media, og oliemaling i flere lag.

Advarsel: Overhængende risiko for smittefare ved mødet med entusiastiske og begejstrede kunstnere

Arrangør

Lokation

Hjørnet af Østre Farimagsgade/Rørholmsgade Hjørnet af Østre Farimagsgade/Rørholmsgade, Rørholmsgade 2 A, 1352 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .