Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Kunst og arkitektur: Byen i Sandkassen – udvikling af byen som social praksis (DA)

Afholdt event

Kunst og arkitektur: Byen i Sandkassen – udvikling af byen som social praksis (DA)

Fra Gratis

Beskrivelse

Hvordan kan vi begynde at lave en by der fra hvor vi er? Kan byens legepladser være i centrum af en mere aktiv og omsorgsfuld byplanlægning?


Mød billedkunstnerne Margarita del Carmen og Kristian Byskov som er forfattere til den netop udkomne bog Byen i Sandkassen – udvikling af byen som social praksis. De vil fortælle om deres research og ideer for byplanlægning hvor aktivisme, leg og børn går op i en højere enhed.


I deres undersøgelse til Byen i Sandkassen har Margarita del Carmen og Kristian Byskov ladet forskellige discipliner mødes: tanker fra billedkunst møder pædagogiske metoder, byrumsteorier og aktivistiske strategier. Desuden fortæller de om København som en by med en lang historie når det kommer til legepladser og aktivisme.

I Byen i Sandkassen spiller Københavns Bemandede Legepladser en vigtig rolle som struktur for hvad forfatterne kalder ”en pædagogisk udvikling af byen”. Her søger de at se byen fra børns perspektiv – en by der udvikles i hverdagen af de som lever i den.


Mød forfatterne bag bogen Margarita del Carmen og Kristian Byskov i samtale med stadsarkitekt Camilla van Deurs.


I samarbejde med Arthub Copenhagen 

Tak til Statens Kunstfond og Louis Hansens Fond for støtte til rækken af kunst og arkitektursamtaler.


Arrangør

CAFx is a platform for research, discussion and dissemination of architectural and urban challenges.

Lokation

CAFx CAFx, Halmtorvet 27, København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer