Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

KUNST, SANKNING OG MAD OVER BÅL

eventet sluttede

KUNST, SANKNING OG MAD OVER BÅL

Fra Gratis

Sted

Dato

27 aug 2022 kl. 10:00 - 14:00

Beskrivelse

Tag på en dag i naturen med hele familien, venner eller bare dig selv. Vi starter i Skovhuset Kunst & Natur og ender på Naturstøttepunkt Hjortøgaard. Turen tager man i eget tempo.


Kl. 10.00 Familieomvisning i udstillingen The Great Outdoors

Se og hør om kunstnernes måde at arbejde med naturen på. Og læg mærke til detaljerne i værkerne, for de indgår i en naturbingo.


Fra kl. 10.45 Spadseretur fra Skovhuset til Hjortøgaard - sankning og naturbingo

Sank med Johannes Ruggaard/Vilde Krydderier på turen til Hjortøgaard og hør ham fortælle om den spiselige natur. For de mindste er der naturbingo på vejen syd om Søndersø.


Kl 12:00 Hjortøgaard byder på pølser, sodavand, og en kort introduktion til gården

Efter ankomsten til Hjortøgaard vil der være aktiviteter for hele familien: Spillemænd og folkedans, æblepresse, geder og verdens mindste dyrevæddeløb. Imens tilbereder Johannes Ruggaard den mad, vi fandt på vejen, over bål. Smag på naturen

Arrangementet er gratis. Tilmeld dig via billetto.dk eller mød op på dagen

Skovhuset Kunst & Natur, Ballerupvej 60, Værløse
Naturstøttepunkt Hjortøgaard, Sandet 77, Kirke Værløse

Lokation

Skovhuset Kunst & Natur Skovhuset Kunst & Natur, Ballerupvej 60, Naturstøttepunkt Hjortøgaard, Sandet 77, Kirke Værløse, 3500 Værløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .