Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Kunstcafé med Eva Koch

eventet sluttede

Kunstcafé med Eva Koch

Fra Gratis

Sted

Dato

20 mar 2022 kl. 14:00 - 15:30

Beskrivelse

Eva Koch er kendt for sine store, sanselige videoinstallationer og for værker, der tager fat i individets møde med omverdenen. Lige nu viser Skovhuset soloudstillingen Floden Vi Bader i, som spinder en rød tråd gennem hendes kunstneriske oeuvre med et fokus på vand og den betydning, det har for mennesker, vores kultur og klodens liv. Hør Eva Koch fortælle om udstillingen og om vandets rolle i hendes arbejde i søndagens Kunstcafé.

Eva Koch er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1985-1992 og Universitat de Barcelona, Facultad de Bellas Artes, Spanien i 1989-1990. Hun har en omfattende udstillingsvirksomhed og har bl.a. udstillet på Tate Modern, London og Australian Centre for Contemporary Art, Melbourne. Hendes arbejde spænder fra video, fotografi, skulptur og installation til stedsspecifikke værker i offentlige rum.

Der er mulighed for at købe en forfriskning i caféen i forbindelse med arrangementet.

Tag chancen og mød op på dagen eller vær sikker på en plads ved at tilmelde dig via billetto.dk. Arrangementet er gratis, men der kræves entrébillet til Skovhuset. Ordinarie pris er kr. 60. Der er gratis adgang, hvis man har årskort til Skovhuset.

Læs om udstillingen her

Lokation

Skovhuset Kunst & Natur Skovhuset Kunst & Natur, Ballerupvej 60, 3500 Værløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .