Kunstcafé med Peter Holm og Torgny Wilcke

eventet sluttede

Kunstcafé med Peter Holm og Torgny Wilcke

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

25 okt 2020 kl. 14:00 - 15:30

Beskrivelse

Søndag 25. oktober kl. 14 afholdes Kunstcafé i Skovhuset Kunst & Natur med Peter Holm og Torgny Wilcke. De to kunstnere er aktuelle med udstillingen Maleri, sektion 1-8, som sætter nye værker i spil i forhold til stedets rum og arkitektur. Begge arbejder med maleri i et udvidet felt, og undersøger hvordan maleri bliver rumligt gennem installationer, tager form som objekter eller spiller op mod forskellige genstande, der normalt har helt andre genkendelige funktioner.

Under arrangement fortæller de om udstillingen og viser rundt blandt værkerne. Kom ind bag udstillingen, og deltag i samtalen. Der er mulighed for at købe kaffe og kage i caféen i forbindelse med arrangementet.
 
Tilmelding til arrangementet via Billetto.dk er nødvendig. Deltagelse i arrangementet er gratis men kræver køb af entrébillet til Skovhuset. Entrébillet købes i Skovhuset.

Lokation

Skovhuset Kunst & Natur Skovhuset Kunst & Natur, Ballerupvej 60, 3500 Værløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .