Kunstnerkollektivet Venteværelset præsenterer: "Dido og Aeneas - En isolationsopera"

eventet sluttede

Kunstnerkollektivet Venteværelset præsenterer: "Dido og Aeneas - En isolationsopera"

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

13 nov 2020 kl. 17:00 - 18:00

Beskrivelse

Kunstnerkollektivet Venteværelset præsenterer deres første indendørs-version af deres prisvindende mobile baggårdsopera fredag den 13. november kl. 17 på Nørrebro Bibliotek.

Kom og oplev “Dido og Aeneas - En isolationsopera”, en corona-venlig og moderne nyfortolkning af Henry Purcells barokopera om den melankolske og deprimerede enke-dronning af Kathargo og den trojanske prins, en ydmyg halvgud, i evig søgen efter kærlighed. De forelsker sig, så meget kan vi røbe… Og så bryder kaos løs.

Hele showet er skabt over Zoom under COVID-19 pandemien af kollektivet bestående af unge professionelle operasangere, klassiske musikere, en skuespiller, en instruktør og et produktions- og dokumentationshold. Baggårdsoperaen har siden maj turneret i Københavnske baggårde, spiller på kollegier, på Christiania, legepladser, i gårdene i Albertslund m.fl. og er nu endelig landet igen på Nørrebro - for første gang indendørs.

Ung som gammel kan opleve et univers af håndsprit, høje toner, farverige kostumer, mundbind, musik og store følelser flyde sammen.

Om du er garvet operagænger eller helt grøn i genren, kan du inden forestillingen fordybe dig i operaens skabelsesproces, som er dokumenteret som et online operaværk i blog-format. Her kan du møde karakterne, høre uddrag af myten bag operaens fortælling og interviews med de medvirkende. Det er også her, du kan finde fanen ”Forestillingsprogram”, hvor hele librettoen (opera-teksten) ligger, så du kan følge med på din telefon under showet: www.ventevaerelset.com 

Støttet af Nørrebro Lokaludvalg. 

COVID-Restriktioner

Operaen kan opleves siddende fra begrænsede siddepladser, stående med maske eller udefra, hvor man gennem Bibliotekets store vinduer kan se forestillingen udefra. Husk at påføre mundbind når du bevæger dig rundt på biblioteket. Mundbindet må gerne fjernes når du sidder ned under forestillingen. 

Vi følger nøje med i myndighedernes vejledninger og tilrettelægger arrangementet så det bedst muligt sikre publikum, kunstnere og ansatte. Det er vigtigt at I hjælper til, ved at:

 • Blive hjemme hvis I har symptomer på sygdom
 • Spritte af og holde afstand
 • Følge personalets henvisninger

Vel mødt og pas godt på hinanden.

KUNSTNERKOLLEKTIVET VENTEVÆRELSET:
Ingeborg Novrup Børch- “Overheks“
Josefine Weber Hansen – ”Belinda 2”, ”Heks 2”, Bratsch
Julie Holmegaard Schade – Accordion
Line Winther Olesen – ”Aeneas”
Maria Lundbak – Obo
Mikkel Nørgaard – Klarinet og basklarinet
Nanna Treu – Violin
Nina Smidth-Brewer – “Belinda 1“
Þórgunnur Anna Örnólfsdóttir – ”Dido”, ”Heks 1”

Andreas Grønning Poulsen – foto og film
Anna Sofie Keller – Instruktør og idé
Maria Lundbak – Ensembleleder
Nanna Treu – Kostumier
Rikke Frigast Jakobsen – Dramaturg
Sofie Vestergaard Nielsen – Kommunikation
Sóley Freyja Eiríksdóttir – Kommunikation

Komponeret af Henry Purcell
Libretto af Nahum Tate
Oversat af Torben Krogh og Marianne Børch

Hjemmeside: www.ventevaerelset.com

Teaser: https://www.youtube.com/watch?v=JMe0XAVkk9s 

Instagram: @kollektivetventeværelset 

Facebook: Kunstnerkollektivet Venteværelset

Lokation

Nørrebro Bibliotek Nørrebro Bibliotek, Nørrebro Bibliotek, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .