spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

KUNSTNERMØDE OG FÆLLESMIDDAG MED MARIA VIFTRUP

Event aflyst

KUNSTNERMØDE OG FÆLLESMIDDAG MED MARIA VIFTRUP

Fra DKK 185,00

Sted

Dato

17 maj 2024 kl. 17:30 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Mød kunstneren bag vores aktulle udstilling JORDSANS, Maria Viftrup, til en aften med artist talk efterfulgt af fællesmiddag i væksthuset med lækker vegetarisk mad v. kok Charlotte Nowak. 

Først vil Maria fortælle om hendes kunstneriske praksis som spekulativ designer, der bl.a. har fokus på affald, skidt, indholdet af fejebakker og ikke mindst JORD. Maria fortæller om baggrunden for udstillingen JORDSANS og viser rundt i de forskellige rum og værker, hvor gæster kan træne deres sans for jord. Læs mere om udstillingen her

Artist-talk-delen varer en times tid og herefter er der dækket op til langbord i vores væksthus med alverdens lækre grønne smagfulde sager tilberedt at Munkeruphus’ kok Charlotte Nowak, der til aftenens menu har hentet inspiration i udstillingen.

Arrangementet koster 185 kr. inkl. middag og kræver tilmelding.
Arrangementet starter kl. 17.30 og vi slutter fællesmiddagen af ved 20-tiden.
Både oplæsning og middag foregår i Væksthuset, så tag tøj på efter vejret.

Jordsans er udviklet af kunstner Maria Viftrup (DK) og foreningen Jordens Hus (DK)

Maria Viftrup genforhandler vores naturforståelse ved at skabe sanselige oplevelser i spændingsfeltet mellem billedkunst og eksperimenterende design. Gennem sit inddragende og farverige univers faciliterer hun nysgerrige dialoger mellem mennesker og materialer. Hendes værker inviterer til genforhandling af oversete materialers værdi og æstetik. Se mere på viftrup.com

Jordens hus er en forening, som kuraterer udstillinger og skaber formidlingsformater i krydsfeltet mellem kunst, jordbrug og videnskab ud fra den tanke, at disciplinerne kan inspirere og udfolde hinanden. Se mere på jordenshus.dk

Arrangør

Lokation

Munkeruphus, Munkerup Strandvej 78, 3120 Dronningmølle

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .