spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Kunstpauser

Afholdt event

Kunstpauser

Fra DKK 1.000,00

Beskrivelse

Kan du huske lugten af linoleumstryk? 

Med linoleum er man faktisk hurtigt i gang med snit, farver, flader, og udtryk. Ingen af os er dårlige til linoleumstryk. Melder du dig til kurset, bringer vi dig en pakke med udstyr, som du har brug for til dine egne tryk.

Trænger du til inspiration, til at møde nogle andre eller få ideer til at være kreativ online så meld dig til kurset KUNSTPAUSER. Du får lidt at tænke med og materialer til at arbejde med.

Program

Tirsdag: Hvad gør kunst ved os? Man kan godt leve uden den, men det er svært. 16. februar 2020, kl. 9-10

Onsdag: Hvem opfandt farverne?…. Ja, det er jo faktisk et godt spørgsmål. Den teknologiske udvikling i farveproduktion har gennem historien været med til at forme kunsten. 17. februar 2020, kl. 9-10

Torsdag: Her sætter vi selv kniven i linoleum´en! Yvonne Lundehøj guider os igennem når vi går i værkstedet hjemme, starter fra scratch, motiverer, snitter, trykker og deler oplevelser. 17. februar 2020, kl. 9-12


Det får du

 • et teoretisk afsæt (2*1 time), 
 • en formiddag i værkstedet (3 timer), 
 • en pakke med materialer til dine første linoleumstryk (værdi ca. 500,- kr)

Værterne er gallerist Christine Stampe Frøsig, www.fjoa.dk og kunstneren Yvonne Lundehøj, www.lundehoj.com 

Praktisk

Tilmeld dig senest 4. februar, så vi kan nå at bringe dig materialer til dine egne linoleumstryk.  

Kurset koster 1000,- kr. Kurset foregår på zoom.

Forudsætninger

Lyst til at eksperimentere og en computer med internetforbindelse, kamera og mikrofon.

Når du har tilmeldt dig, kontakter vi dig for adresseoplysninger, så vi kan sende dig materialerne.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .