Kunstsalon VISION // Forvitrede Poler – 30 år efter murens fald

eventet sluttede

Kunstsalon VISION // Forvitrede Poler – 30 år efter murens fald

Billetter fra DKK 10,00

Sted

Dato

10 okt 2019 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

I et samarbejde med Tranen – Rum for Samtidskunst og Gentofte Hovedbibliotek inviterer Bikubenfonden i samarbejde med Tranen til Kunstsalon VISION Forvitrede poler – 30 år efter murens fald med afsæt i den aktuelle udstilling Biotechnosphere.  

Salonen diskuterer, hvordan mange af de modsætninger, der strukturerer vort moderne verdensbillede, idag synes at smuldre. Murens fald har udvisket grænsen mellem øst og vest. Grøn og såkaldt populistisk politik har udfordret højre-venstre-aksen. Den aktuelle økokrise afdækker den tiltagende vekselvirkning mellem natur og kultur. Den antropocæne epoke, hvor mennesket manifesterer sig som en planetforandrende kraft, viser biologi og teknologi som sammenvævede størrelser. Listen over såkaldte binære par, der måske ikke længere synes at kunne beskrive verden, er lang. Denne talk forsøger at give et bud på hvorfor.

Panel:

 • Minik Rosing – professor i geologi og forfatter til Rejsen til tidernes morgen – Jorden set fra Grønland
 • Rune Lykkeberg  chefredaktør ved Information og forfatter til bogen Vesten mod Vesten (2019)
 • Emilie Alstrup – billedkunstner og aktuel på udstillingen Biotechnosphere på Tranen

Salonen modereres af Toke Lykkeberg – leder af Tranen og kurator af Biotechnosphere.

Læs mere om Tranen og gruppeudstillingen Biotechnosphere her

Om Tranen
Tranen er Gentofte Kommunes udstillingssted for samtidskunst og har til huse på Gentofte Hovedbibliotek.
Tranen er en legendarisk udstillingsplatform for kunstneriske nybrud på den eksperimenterende samtidskunstscene. Der præsenteres årligt 4-5 udstillinger á 2-3 måneders varighed – både solo- og gruppeudstillinger – af yngre, professionelle kunstnere fra ind- og udland.

Kunstsalon VISION er Bikubenfondens debatformat indenfor billed- og scenekunst.

Arrangør

Scenekunst- og visionssaloner er Bikubenfondens debatformater på kunstområdet. Vi ønsker at sætte scene til salonerne for at styrke samtalen om kunsten. Læs mere om salonformaterne her: www.bikubenfonden.dk

Lokation

Tranen – Rum for samtidskunst Gentofte Hovedbibliotek, Ahlmanns Alle 6, 2900 Hellerup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .