Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Kunstsalon VISION // SALON DE LA JEUNE FILLE – Hvad er den unge pige værd i dag?

Afholdt event

Kunstsalon VISION // SALON DE LA JEUNE FILLE – Hvad er den unge pige værd i dag?

Fra DKK 10,00

Sted

Dato

05 nov 2020 kl. 17:30 - 18:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kunstnerduoen How to kill a dog stiller skarpt på den unge piges lidelser og spørger: Hvor meget er den unge pige værd i dag?

Ifølge en ny undersøgelse fra Psykiatrifonden kæmper halvdelen af unge kvinder mellem 18-34 år med psykiske problemer. Og hver fjerde kvinde mellem 26-34 år kæmper med psykiatriske diagnoser eller tegn på angst og depression.

Hvordan kan kunsten udfolde og udfordre det? Hvordan kan vi bidrage til den unge piges identitetsskabelse og selvværd? I How to kill a dog tror vi på, at vi kan gøre det i fællesskab. Derfor har vi spurgt fire kunstnere om deres bidrag til at besvare spørgsmålet om den unge piges værd. Kunstnere hvis arbejde reflekterer over den unge pige i en eller anden forstand og som får os til at undre os over vores position i verden som unge piger.

Den 5. november holder vi SALON DE LA JEUNE FILLE, en fernisering på de værker, og så spørger vi dig – hvordan reflekterer det ind i dig? Hvordan kan publikum bidrage til denne refleksion? Og kan vi sammen – sammen denne aften – komme med vores nye kunstneriske bud på hvad den unge pige er værd i dag?

Således bliver aftenens Kunstsalon VISION både en refleksion over det tema, som How to kill a dog også udfolder i deres aktuelle forestilling LOLITA for ALTID, og et forsøg på at se hvordan vi kan samskabe med andre kunstnere og med vores publikum. I hvor lang tid og blandt hvor mange mennesker kan vi få det spørgsmål til at resonere?

How to kill a dog er en kunstnerduo, der arbejder tværæstetisk med at udfolde den verden og med nænsomt at inddrage publikum. How to kill a dog består af Emma Sehested Høeg og Jennifer Vedsted Christiansen

Kunstsalon VISION er Bikubenfondens debatformat på Kunstområdet

Arrangør

Scenekunst- og visionssaloner er Bikubenfondens debatformater på kunstområdet. Vi ønsker at sætte scene til salonerne for at styrke samtalen om kunsten. Læs mere om salonformaterne her: www.bikubenfonden.dk

Lokation

Revolver, Teater Republique Revolver, Teater Republique, Østerfælles Torv 34, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .