Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Kunstskole & Kaffeslabberas 4 - Europæisk Kunst

eventet sluttede

Kunstskole & Kaffeslabberas 4 - Europæisk Kunst

Billetter fra DKK 100,00

Sted

Dato

22 apr 2018 kl. 14:00 - 16:00

Beskrivelse

Søndag for søndag, samling for samling, epoke for epoke udforsker vi kunsten.

Dette er den sidste søndag i rækken og skulle have foregået i Den Europæiske Samling. Men den er endnu ikke genåbnet efter en større renovering. Så i stedet har vi fået mulighed for at særåbne Den Kongelige Afstøbningssamling.

Denne søndag tager på vi en tidsrejse tilbage i historien, hvor vi blandt andre møder Mantegna, Cranach, Rembrandt og Lorraine.

Billede: Udsnit af melankolien af Lucas Cranash den Ældre. 1532

Fire søndage med Kunstskole & Kaffeslabberas


Dette arrangement er fjerde del af en serie på fire søndage, hvor vi søndag for søndag, samling for samling, epoke for epoke udforsker Statens Museum for Kunst.

Kunstformidleren Mette Houlberg Rung fra Statens Museum for Kunst giver os en introduktion til søndagens samling. Bagefter står Nadja Pass – Rektor for Samtidens Akademi og initiativtager til Samtalesaloner – for en samtalesalon, hvor vi udforsker hovedværkerne og kunsthistoriens vingesus. Alt sammen i et mix mellem sanser, spørgsmål og SMK’s nye samtalebaserede audioguide.

Alle kan være med! Er du nybegynder, er Kunstskole & Kaffeslabberas et rigtig godt sted at starte, hvis du gerne vil i gang med at udforske kunstens verden. Ved du meget om kunst, er her en oplagt chance for at øse af dit vid, og undervejs får nogle nye perspektiver på det velkendte.

Efter to intense timer med ny viden og samtaler, snakker vi af over kaffe og cookies i cafeen.

Pris

Billetterne koster 100 kroner pr. styk. Du har også mulighed for at sikre dig plads til alle fire med det samme for 350 kroner.

Udover billetten, der dækker særarrangementet med undervisningen og kaffeslabberas til sidst i cafeen, skal du - medmindre du har årskort - betale entre til Statens Museum for Kunst, når du ankommer. Du kan sagtens komme tidligere på dagen for at få mest muligt ud af dit besøg.


Entreen koster:
Voksen: 110 kr.
Unge under 30 år: 85 kr.
En voksen + et barn: 90 kr.
Børn under 18 år: Gratis
Årskort: Fri entré (Se priserne for de forskellige typer årskort her)


Arrangør

Samtidens Akademi er en helt ny form for læreanstalt, hvor vi som borgere underviser hinanden i alt det, vi har lært og kært - og som vi længes efter i vores samtid. Læs meget mere på http://samtidensakademi.dk

Lokation

Statens Museum For Kunst Statens Museum For Kunst, Sølvgade 48, 1307 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .