Kunstskole & Kaffeslabberas 4 - Europæisk Kunst

Sølvgade 48, 1307 København
22 apr 2018 kl. 14:00 - 16:00
Super arrangør
Billetter DKK 100,00
Billetter DKK 100,00

Søndag for søndag, samling for samling, epoke for epoke udforsker vi kunsten.

Dette er den sidste søndag i rækken og skulle have foregået i Den Europæiske Samling. Men den er endnu ikke genåbnet efter en større renovering. Så i stedet har vi fået mulighed for at særåbne Den Kongelige Afstøbningssamling.

Denne søndag tager på vi en tidsrejse tilbage i historien, hvor vi blandt andre møder Mantegna, Cranach, Rembrandt og Lorraine.

Billede: Udsnit af melankolien af Lucas Cranash den Ældre. 1532

Fire søndage med Kunstskole & Kaffeslabberas


Dette arrangement er fjerde del af en serie på fire søndage, hvor vi søndag for søndag, samling for samling, epoke for epoke udforsker Statens Museum for Kunst.

Kunstformidleren Mette Houlberg Rung fra Statens Museum for Kunst giver os en introduktion til søndagens samling. Bagefter står Nadja Pass – Rektor for Samtidens Akademi og initiativtager til Samtalesaloner – for en samtalesalon, hvor vi udforsker hovedværkerne og kunsthistoriens vingesus. Alt sammen i et mix mellem sanser, spørgsmål og SMK’s nye samtalebaserede audioguide.

Alle kan være med! Er du nybegynder, er Kunstskole & Kaffeslabberas et rigtig godt sted at starte, hvis du gerne vil i gang med at udforske kunstens verden. Ved du meget om kunst, er her en oplagt chance for at øse af dit vid, og undervejs får nogle nye perspektiver på det velkendte.

Efter to intense timer med ny viden og samtaler, snakker vi af over kaffe og cookies i cafeen.

Pris

Billetterne koster 100 kroner pr. styk. Du har også mulighed for at sikre dig plads til alle fire med det samme for 350 kroner.

Udover billetten, der dækker særarrangementet med undervisningen og kaffeslabberas til sidst i cafeen, skal du - medmindre du har årskort - betale entre til Statens Museum for Kunst, når du ankommer. Du kan sagtens komme tidligere på dagen for at få mest muligt ud af dit besøg.


Entreen koster:
Voksen: 110 kr.
Unge under 30 år: 85 kr.
En voksen + et barn: 90 kr.
Børn under 18 år: Gratis
Årskort: Fri entré (Se priserne for de forskellige typer årskort her)


Profile picture
Samtidens Akademi
Samtidens Akademi er en helt ny form for læreanstalt, hvor vi som borgere underviser hinanden i alt det, vi har lært og kært - og som vi længes efter i vores samtid. Læs meget mere på http://samtidensakademi.dk
eventet sluttede

Kunstskole & Kaffeslabberas 4 - Europæisk Kunst

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke