Kunstskole & Kaffeslabberas - Den europæiske samling

Sølvgade 48-50, 1307 København
25 nov 2018 kl. 14:00 - 17:00
Super arrangør
Billetter DKK 100,00
Billetter DKK 100,00

Vi afrunder vores søndage med Kunstskole & Kaffeslabberas på Statens Museum for Kunst i den Europæiske Samling. Denne gang tager vi på en tidsrejse tilbage i historien, hvor vi blandt andre møder Mantegna, Cranach, Rembrandt og Lorraine. 

Kunstformidleren Mette Houlberg Rung fra Statens Museum for Kunst holder små inspirationsoplæg om samlingen - og ellers er det deltagerne der sammen udforsker hovedværkerne gennem en samtalesalon arrangeret af Nadja Pass – Rektor for Samtidens Akademi og initiativtager til Samtalesaloner – der mixer sanser, spørgsmål og SMK’s nye samtalebaserede audioguide.

Alle kan være med! Er du nybegynder, er Kunstskole & Kaffeslabberas et rigtig godt sted at starte, hvis du gerne vil i gang med at udforske kunstens verden. Og du behøver ikke at have deltaget i de tidligere arrangementer for at være med. Ved du meget om kunst, er her en oplagt chance for at øse af dit vid, og undervejs får nogle nye perspektiver på det velkendte.  

Efter to intense timer med ny viden og samtaler, snakker dem, der har tid og lyst af over kaffe og kage i cafeen.

Billede: Udsnit af melankolien af Lucas Cranash den Ældre. 1532

Pris

Billetterne koster 100 kroner pr. styk, der inkluderer selve arrangementet, kaffe og kage. 

Udover billetten, der dækker særarrangementet med undervisningen og kaffeslabberas til sidst i cafeen, skal du - medmindre du har årskort - betale entre til Statens Museum for Kunst, når du ankommer. Du kan sagtens komme tidligere på dagen for at få mest muligt ud af dit besøg.


Entreen koster: 
Voksen: 110 kr.
Unge under 30 år: 85 kr.
En voksen + et barn: 90 kr.
Børn under 18 år: Gratis
Årskort: Fri entré (Se priserne for de forskellige typer årskort her) Profile picture
Samtidens Akademi
Samtidens Akademi er en helt ny form for læreanstalt, hvor vi som borgere underviser hinanden i alt det, vi har lært og kært - og som vi længes efter i vores samtid. Læs meget mere på http://samtidensakademi.dk
eventet sluttede

Kunstskole & Kaffeslabberas - Den europæiske samling

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke