Kunzen og Haydn

eventet sluttede

Kunzen og Haydn

Billetter fra DKK 100,00

Dato

12 nov 2017 kl. 16:00 - 18:00

Beskrivelse

I år er 200 år siden, den danske komponist F.L.Æ. Kunzen døde.

Dette markerer Birkerødkoret med en opførelse af F.L.Æ. Kunzens oratorium Skabningens Halleluja.

F.L.Æ. Kunzen (1761-1817) blev født i Lübeck, men levede en stor del af sit liv i København, hvor han var kapelmester ved Det Kgl. Teater. Kunzen skrev en lang række værker, bl.a. operaen Holger Danske (1789), som er optaget i Kulturministeriets Kulturkanon, og de to oratorier Opstandelsen (1796) og Skabelsens Halleluja (1797).

Sammen med Kunzens velklingende og melodiske oratorium opføres Haydn: Messe i B-dur, "Harmoniemesse" (1802). Det er Haydns sidste store værk, og det ligger på højde med Bachs H-mol-messe og Mozarts Messe i C-mol.

Solister ved koncerten er

Berit Barfred Jensen, sopran

Maria Kontra, mezzosopran

Bo Kristian Jensen, tenor

Teit Kanstrup, bas.

Birkerødkoret og orkester synger og spiller under ledelse af Birkerødkorets dirigent Torben H.S. Svendsen.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .