KURSUS 3: KnowHAU x Kommunikationskurser: Introduktion til SEO, PPC & SMM

17 apr 2018 kl. 17:00 - 20:00

Syddansk Universitet, Universitetsparken 1, 6000 Kolding


Introduktion til Søgemaskine optimering (SEO), Google AdWords (PPC), Facebook annoncering (SMM) m.m - bliv klogere på dataen bag digitale platforme, din online tilstedeværelse .. og måske lidt overraskelser.

Du får en introduktion til en række af de grundlæggende discipliner inden for onlinetilstedeværelser for dig som individ og virksomheder. Vi kommer til at kigge på basal tracking via Google Analytics, og hvordan man bruger Googles værktøjer til at forbedre sin onlinetilstedeværelse. Vi kigger på konkrete eksempler fra ”den virkelige verden”, hvordan at virksomheder benytter sig af en bred palet af værktøjer som Søgemaskine optimering (SEO), Google AdWords (annoncering i Google), Sociale Medier (fx Facebook annoncering), Google Analytics og Tag Manager (Målsporing) mv. til at opnå deres målsætninger.

Overordnet giver kurset dig et indblik i:

 • Søgemaskine Optimering (SEO)
  • Hvad går det ud på, og hvordan arbejder man med det?
 • Online Annoncering (Facebook og Google AdWords)
  • Hvad kan man bruge de forskellige platforme til og hvordan virker de.
 • Sporing, tracking og andre uhyggelige ting
  • Kender du det, at du kigger på et par sko, og pludseligt følger de efter dig alle vegne? Yeah, sorry about that!
  • Vi giver dig indblik i hvordan at de forskellige tjenester kan spore dig og din adfærd.

Underviseren på kurset er Social Media Specialist, Søren Borgstrøm, som vi har støvet op på RiverOnline.dk, et af Danmarks dygtigste online marketing bureauer. Nogle af de folk der sidder har, har tidligere siddet hos Google og har mange års erfaring med online disciplinen. RiverOnline er specialiseret inden for SEO, Google AdWords og Facebook annonceringen og er bl.a. Premium Partner med Google.

Vi tør godt garanterer en spændende, underholdende… og måske lidt uhyggelig introduktion til digital markedsføring anno 2018.

Kurset ’KnowHAU x Kommunikationskurser: Introduktion til SEO, PPC & SMM’ er anden del af vores serie på 3 kommunikationskurser om strategi, tekst og onlinetilstedeværelse.

PRAKTISK:

Tidspunkt: Tirsdag d. 17. april kl. 17-20

Sted: Syddansk Universitet, Universitetsparken 1, 6000 Kolding, Lokale 31.43

Vigtigt: Medbring madpakke og notesbog/computer. Vi serverer lidt drikkevarer, frugt og snacks i pausen.

Priser:

Pris for medlemmer af HAU: 80 kr. pr. kursus.

Rabat ved køb af alle 3 kurser: Pris 200 kr. - Ønskes dette, skal du købe billet til "SAMLET KURSUSPAKKE: KnowHAU x Kommunikationskurser". Find den på HAUs Billetto-profil.

Pris for ikke-medlemmer: 200 kr. pr. kursus. Der gives ingen rabat ved samkøb for ikke-medlemmer.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive medlem via vores hjemmeside – www.haunetwork.dk. Det koster 100 kr. for studerende og 200 kr. for dimittender. Du får et helt års medlemskab gældende fra indmeldingsdatoen, mens du som medlem får adgang til både events, kurser, viden og et stort netværk.

OBS! Vær opmærksom på, at købte billetter som udgangspunkt ikke refunderes. I tilfælde af flytning eller ændring af dato er det muligt at få billetten refunderet.

Pris for HAU-medlemmer

Salg lukket


Pris for ikke-medlemmer

Salg lukket