spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Kursus i boldlege for børn - i alle boldspilsklubber

Afholdt event

Kursus i boldlege for børn - i alle boldspilsklubber

Fra DKK 265,00

Sted

Dato

16 sep 2018 kl. 09:00 - 12:00

Beskrivelse

Klubkursus i Køge søndag d. 16/9 9-12

Rigtig mange boldklubber har hold for 3-7 årige børn, fordi børn synes det er sjovt at spille bold! Dette kursus er for dig der har sådan et hold i din basketklub, fodboldklub, håndboldklub eller volleyballklub - i den alder handler det nemlig ikke om den enkelte disciplin, men om at lave nogle øvelser der giver barnet mulighed for at prøve en masse forskelligt med en masse forskellige bolde.

På kurset gennemgår vi praktisk en masse øvelser, og bagefter snakker vi om, hvordan man bedst designer boldlege til børn ;-) Du får en masse inspiration - og en masse ideer fra de andre deltagere, også selvom de måske kommer fra en anden slags boldklub end din...

Indhold

9.00 Velkomst og præsentation af deltagere. Introduktion til tankerne bag børnebold og boldlege

9.30 Praktisk modul. Vi laver en masse øvelser med lokale børn og forældre. Alle øvelser udleveres efterfølgende

10.30 Teori på baggrund af praktisk modul. Hvordan designer vi gode boldlege til de yngste medlemmer i boldklubber? Deltagerne kommer til at arbejde med at udvikle konkrete øvelser, og diskutere hvad forskellige typer af øvelser øver.

11.30 Fælles afslutning og konkrete ideer til, hvor og hvordan man kan oprette tilbud om boldlege for klubbens yngste medlemmer

Arrangør

Kurser og foredrag om boldlege til børn, børneidræt og klubudvikling

Lokation

Køgehallerne Køgehallerne, Ved Stadion 2B, 4600 Køge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .