Kursus i Skadestuekirurgi

Blegdamsvej 3B, København 2200
16 mar 2020 kl. 17:15
17 mar 2020 kl. 21:00
Super arrangør
Billetter DKK 100,00
Billetter DKK 100,00

Kurset kommer til at foregå mandag og tirsdag fra kl. 17:15-21:00 begge dage, og indeholder masser af hands-on og inkluderer let forplejning. Lokale kan findes på facebookeventet.

Med dette kursus gives et overblik over skadestuearbejdet og ortopædkirurgens rolle heri, således at kurset kan bruges som forberedelse til vikariater, klinikophold med mere.

Teorien kommer til at foregå illustrativt og med praktiske eksempler fra skadestuen (billeder, røntgen, CT, MR, UL). Der lægges vægt på den kliniske vurdering af patienten især i differentialdiagnostisk øjemed. Ideen er et praktisk, case-orienteret kursus, hvor kursisten vil opnå færdigheder indenfor diagnosticering af type-frakturer, ledundersøgelse, behandling af blødninger samt blive undervist i generelle komplikationer i skadestuen.

Kurset er forbeholdt medicinstuderende på kandidaten samt 6. semester på bacheloren. Hvis ikke alle pladser bliver afsat, vil vi åbne op for, at studerende på lavere semestre kan deltage. Ved spørgsmål, kontakt da SAKS - Studerendes Almene Kirurgiske Selskab via vores facebookside.

Vi glæder os til at se jer! / SAKS

Event aflyst

Kursus i Skadestuekirurgi

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke