Kursus: Kickstart kærligheden

Event aflyst

Kursus: Kickstart kærligheden

Sted

Dato

04 maj 2019 kl. 10:00 - 16:00

Beskrivelse

Tag magten i dit datingliv tilbage og find den rigtige kæreste

Bemærk: Stærkt begrænset antal billetter. Kun 10 pladser

Har du mistet troen på at du kan finde en skøn kæreste? 
Føler du at du er overladt til tilfældighederne? Er dit kærlighedsliv noget rod?

Så er dette kursus noget for dig!


Vi har godt nyt. Dating er nemmere end du tror. Det er heldigvis bare manglende viden, og nogle uhensigtsmæssige indstillinger til dating, der gør det svært for dig.
Vi siger heldigvis – for dine egne handlinger er DU herre over! Dém kan der gøres noget ved, og du kan LÆRE at blive god til dating og parforhold!
Det handler IKKE om held, men om selvindsigt, viden og træning.

"Underligt nok tror rigtigt mange, at noget så vigtigt som dating og parforhold er noget man enten er født til, eller bare på magisk vis kan"

Vi møder rigtig mange gode, velmenende mennesker, der af den ene eller anden grund ikke kan få deres kærlighedsliv til at fungere. Og i stort set hvert eneste tilfælde skyldes deres manglende succes faktorer, som de selv kan blive herre over – men som de enten ikke forstår eller ved hvad de skal gøre ved. Deres familie og venner fortæller dem, at “de nok skal finde en” eller at “det kommer af sig selv”; men hvor længe skal de vente på dét?

Dertil kommer ofte gamle vaner og mønstre, der kan være svære at bryde, og så ender det enten med et dødt kærlighedsliv – eller at de bliver ved med at date “de forkerte”.
Dét er super ærgerligt, især når de KAN få langt bedre resultater.

Spørgsmålet er så: HVORDAN?

Underligt nok tror rigtigt mange, at noget så vigtigt som dating og parforhold er noget man enten er født til, eller bare på magisk vis kan – eller at det primært handler om held og tilfældigheder. Det kunne ikke være mere forkert!
At kunne finde og tiltrække den rette partner er i dén grad også en kompetence – og heldigvis en der kan læres.

Lasse Bauer er en af Danmarks mest efterspurgte datingeksperter, og kendt for sine 2 år som ekspert i Go' morgen Danmark.

Hvis du er en klovn til at stå på ski, er det nok fordi du ikke har fået den rette undervisning, eller ikke har trænet nok.
Det samme gælder dating: Hvis dating er et mysterie for dig, eller du bare ikke kan finde ud af det, er det nok fordi du aldrig har lært det – eller aldrig er blevet RIGTIG skarp på, hvad der fungerer bedst for dig. Heldigvis er det aldrig for sent at blive dygtig til dating!

Det handler bl.a. om indsigt i dine egne styrker og svagheder, at blive skarp på præcis hvad du vil og ikke vil have, kendskab til basale psykologiske mekanismer, og ikke mindst forståelse for væsentlige forskelle på mænd og kvinders måder at se verden på.

Så i stedet for at blive frustreret over dårlige resultater eller “manglende held i kærlighed”, er det måske på tide, at du tage magten over dit datingliv tilbage?

Hvad går kurset ud på?

Det helt overordnede mål er at give dig et sundere forhold til dig selv, så du kan få sundere forhold til andre – og i sidste ende et sundt og skønt kærlighedsliv. 

Kursets fokus er at give dig den viden, selvindsigt og værktøjer der skal til, så du ved præcis hvad du skal gøre, for at få det bedst mulige kærlighedsliv. På en flad tallerken er du efter kurset skarp på PRÆCIS hvad du skal fokusere på for at finde den rette.

Hvem henvender kurset sig til?

Det er vigtigt for os at understrege, at dette IKKE er et score-kursus med quick fixes og scorereplikker.

Der er absolut intet galt i at ville have en elsker(inde) eller bare hygge sig med lidt ad hoc-dating. Kurset er dog ikke beregnet til dét, men er rettet imod dig, der er seriøs omkring at finde et langsigtet parforhold.

Fokus for kurset er at gøre dig skarp på – og forbedre – din egen holdning til dig selv, dine muligheder og dine valg.
Om dét så munder ud i sjovere dating eller et skønt, fast forhold er naturligvis helt op til dig.
Det er underordnet om du er en erfaren dater eller nybegynder.

Minimumsalderen er 18 år.

Hvad lærer jeg på kurset?

• Teoretisk indføring i relevante psykologiske principper
• Et nøjagtigt overblik over hvor dine styrker og svagheder ligger
• Indsigt i hvad det er der styrer dine valg i dit datingliv – og hvad du skal gøre for at ændre på dét
• Klare anvisninger til hvilke områder du skal gøre noget ved, og hvordan du gør det
• En præcis og personlig kortlægning af, hvilken partner der vil være god for dig – og hvem der ikke vil
• En handlingsplan med klare anvisninger på, hvad du gør efter kurset, og hvordan du gør teori til virkelighed

Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen er en blanding af teori, selvstudie, personlig feedback, Q&A og gruppearbejde. Det er afgørende, at du selv er aktiv og interesseret – for dels handler det om DIT liv, og dels er det DIG, der i sidste ende skal bruge og handle efter dét du lærer på kurset.
Du kan ikke ændre ved et problem, du enten ikke anerkender eller ikke er klar over. Derfor fortæller vi dig ikke, det du VIL høre – men det du har BRUG for at høre.

Vi bestræber os ikke på at være “søde og flinke” eller være din største fan. Vi prøver bestemt ikke at være provokerende for provokationens skyld, men vi taler ligeud af posen, og vi kalder en skovl en skovl.
Det kan måske flytte dig ud af din komfortzone, og ud på “kogepladen”.
Der er dog mening med galskaben: Det handler om at gøre dig skarp på, hvad der fungerer og ikke fungerer i din dating-adfærd – så du kan forholde dig til virkeligheden. Det gælder BÅDE dine styrker og svagheder.

Vores mål er ganske enkelt at klæde dig ordentligt på til at kunne håndtere dit datingliv bedst muligt, og ultimativt få det bedst mulige kærlighedsliv.

Hvilke emner behandler vi på kurset?

• Desperat dating (Sult kontra sund appetit)
• Fantasi versus virkelighed: Bullshitter du dig selv?
• Har du et liv ved siden af dating?
• “Din Mentale Tatovering”: Hvad er din egen sandhed om dig selv?
• Drama eller glæde: Hvad gør dig mest tryg?
• Ord versus handling: Lær at kende forskel
• Re-kaliberering af dit dating-kompas
• “Vær dig selv” – men hvordan er man dét?
• Og meget mere!

Har du spørgsmål?

Så skriv til os direkte på support@single.dk. Der er kun 10 pladser, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Arrangør

Single.dk er dating for dig, der tager kærligheden seriøst. Dig, der vil have mere end hurtige bekendtskaber og meningsløse flirts. Dig, der vil finde en at dele tilværelsens store og små oplevelser med. Dig, der ved, at kærligheden ikke kommer af sig selv, men kræver, at man anstrenger sig bare en lille smule. For dig, der godt vil investere lidt af dig selv og dine penge i at få hjælp fra markedets mest seriøse matchmaker-teknologi.

Lokation

TBA TBA, København K, København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .