eventet sluttede

Kutimangoes

DKK 80,00 - DKK 110,00

Sted

Dato

21 jan 2022 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

The Kutimangoes
Det kan være svært at forklare hvad Afro jazz, Afro beat eller Afro funk er. Men det danske seks-mand store band, Kutimangoes, viser i deres koncerter hvad det drejer sig om. Et rytmisk sceneshow der bringer groovet i den malinesiske blues sammen med den skandinaviske jazz' typiske melankoli – og over det hele hviler bandets karakteristiske blæser-arrangementer.

Der er nok ikke noget andet band der har bidraget mere til afro-inspirerede musiks popularitet de senere år end det københavnske seks-mands band ledet af Michael Blicher (sax) og Gustav Rasmussen (guitar). Rygterne om deres live koncerter er ikke overdrevene. Efter bare et par takter af deres varme, blæser-bårne lyd, er det svært at blive siddende i stolene. Kutimangoes lyd rummer ikke kun den afrikanske sjæl og Charles Mingus' dristige improvisationer, men også stringente melodier fra deres eget nordiske ophav – og et touch af Jimi Hendrix. Lyder det vildt!. Det bliver det, Ama´r halshug!

Lineup
Michael Blicher - saxofon og fløjte
Gustav Rasmussen - trombone og guitar
Aske Drasbæk - saxofon
Johannes Buhl Andresen - rhodes og keyboard
Casper Mikkelsen - trommer
Magnus Jochumsen - percussion

Foreningen Amagerbro Jazz
Amagerbro Jazz er en forening skabt af lokale entusiaster med fokus på jazz af høj standard i en uformel ramme i det lokale kulturhus, Kvarterhuset. Kom tæt på musikken i den hyggelige koncertsal og nyd den gode stemning - uanset om du blot er nysgerrig på jazzen eller garvet entusiast.

Medlemskab
Du kan blive medlem af Amagerbro Jazz. Et medlemskab koster 100 kr. om året og giver 25% rabat på billetten. Kan købes på vores Billetto-medlemsprofil.

Hvordan finder jeg Amagerbro Jazz?
Ta´ en bus eller Metroen, kun få minutter fra den smukkeste koncertsal i byen. Kvarterhuset ligger midt i Holmbladsgade. Post- og Taxi-adressen er: Jemtelandsgade 3, 2300 Kbh S. Fra Metroen, station Amagerbro, er der blot to minutters gang. Buslinjerne 250S og 5C holder også ved Amagerbro Metro station.

Covid-19
Vi følger naturligvis de til en hver tid gældende retningslinjer for Covid-19, så alle kan få en god og tryg koncertoplevelse i Kvarterhuset.

Arrangør

Lokation

Kvarterhuset Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .