spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Kvalitet i Uddannelse: Vi tager debatten til Borgen!

Afholdt event

Kvalitet i Uddannelse: Vi tager debatten til Borgen!

Fra Gratis

Sted

Dato

23 maj 2017 kl. 14:00 - 17:00

Beskrivelse

Uddannelsesalliancen inviterer til årskonference om uddannelseskvalitet.

Forud for den eksterne del af konferencen holder organisationerne i Uddannelsesalliancen årskonference, hvor alliancens visioner for god uddannelseskvalitet vil blive diskuteret. Uddannelsesalliancens visioner vil også blive præsenteret på konferencen.

Uddannelsesalliancens konference om Uddannelseskvalitet er offentlig. Alle, som interesserer sig for kvalitet i uddannelse, er velkommen. Tilmeldingen fungerer derfor efter først-til-mølle-princippet.

Program til Uddannelsesalliancens konference om Uddannelseskvalitet

Program:
14:00 Velkomsttale v. Styregruppen
14:10 Tale v. Christine Antorini, tidl. Undervisningsminister og nuværende formand for Uddannelses- og Forskningsudvalget
14:25 5 lokale kvalitetsperspektiver
15:00 Forskeroplæg
15.30 Forskeroplæg
16:00 Pause + happening
16:30 Opsamlende oplæg med bud på fremtidens visioner for Uddannelsesalliancen
17:00 Postkort udfyldes - Tak for i dag!

Tilmelding:
MAN KAN KUN TILMELDE EN AD GANGEN! :-)

Lokation

Fællessalen , Prins Jørgens Gård 1, 1218 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .