Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Kvantelivet med Henning R. Jensen

eventet sluttede

Kvantelivet med Henning R. Jensen

Billetter fra DKK 100,00

Sted

Dato

22 feb 2023 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Henning R. Jensen trækker for tiden fulde huse i hele Danmark, og onsdag 22. februar kan du opleve hans opsigtsvækkende foredrag med baggrund i kvantefysikken her på Gammelgaard.

​Med afsæt i Albert Einsteins og Niels Bohrs kvantefysik og teorier om de universelle og gensidigt betingede energistrømme i vores univers beskriver Henning R. Jensen i et letforståeligt sprog, hvordan forbindelsen mellem den fysiske og den ikke-fysiske verden kan forklares ved hjælp af kvantefysikken.

​Vi er skabere af vores egne liv via vores tanker, følelser og overbevisninger, fordi disse skaber og udsender en energi, som påvirker os selv og vores omgivelser. Fra kvantefysikken ved vi, at alt er energi, og derved er vi alle forbundne, da energier påvirker hinanden ligesom bølger, der mødes på havet.

​Enhver tanke udsender energi i form af elektromagnetiske bølger fra hjernen, og på samme vis udsender hjertet elektromagnetiske bølger for enhver følelse. Ved at være bevidste om, hvordan vi agerer, bliver vi i stand til bedre at styre vores liv i den retning, vi ønsker.

​Inden aftenens arrangement kan du indlede med en lækker middag i vores hyggelige café ved at bestille bord til kl 18 på tlf. 4452 5812. Denne aften serverer vi svampelasagne med portebello, champignon, aubergine, selleri, mozzarella og panko. Bechamel af parmesan og blomkål. Hertil en salat med stegte gulerødder og græskarkerner.

​Læs nærmere om den aktuelle udstilling HER.

----

Arrangementet er del af forårets udstilling ÆKVILIBRIUM | EQUILIBRIUM af Ditte Ejlerskov og Johan Furåker.

Lokation

Gammelgaard, Gammel Klausdalsbrovej 436, 2730 Herlev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .