eventet sluttede

Kvinde Kend Din Bil

DKK 150,00

Sted

Dato

04 sep 2020 kl. 17:00 - 21:30

Beskrivelse

🚘 Kvinde Kend Din Bil 🚘 – Kvindeugen 2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣️.

👊👊Så er det tid til endnu et Kvinde Kend Din Bil Arrangement – nu med 4 hjulsudmåling, kørelærer, promillekørsel og bytur.

Det sker fredag den 20. marts 2020 fra kl. 17.00 til ca. 21.30.

➡️ Denne gang skal du selv skal i gang med at tjekke bremser, undervogn på din egen bil, vi skal en tur i motorrummet og tjekke for olie, kølervæske, oliefilter, står dine lygter korrekt og hvad med nummerplade lyset. Vi skal tjekke dæk og dækmønster og vi skal prøve kræfter med 4 hjulsudmåling⬅️.

Der vil også være sjove konkurrencer med blandt andet promillekørsel🤢 i hjemmebygget simulator og hjulskift 💪 på tid. 

Du kan vinde FLOTTE præmier.

👉👉👉NYT NYT NYT. I år er kan I forsætte aftenen på Zwei Grosse, hvor der vil være et par gratis drinks 🍹🍹.
�Bemærk der er kun 20 pladser.

��Billetprisen er 150 kr. incl. goodie bag, velkomstsdrinks, snack, en let tapas anretning og lidt sødt til ganen inden du skal hjem eller videre.

Arrangør

Centrum-Auto er beliggende i Hjørring midtby.

Lokation

Centrum Auto Centrum Auto, Mellemgade 13, 9800 Hjørring

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .